PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Enkel
anslutning

Med PIXMA-skrivare är det enkelt att ansluta och skriva ut trådlöst med flera enheter.

Det smarta sättet att skriva ut och scanna

Upptäck hur enkelt det är att skriva ut och scanna trådlöst från dina iOS- eller Android-enheter och den kostnadsfria appen Canon PRINT.

Hämta från App Store
Hämta från Google play

Se hur få steg som krävs för att konfigurera skrivaren

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

Du kan snabbt konfigurera och registrera upp till 10 skrivare med appen Canon PRINT – och enkelt dela dem med flera användare.

Titta på en video

Se hur enkelt det är att ansluta och skriva ut från mobila enheter

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

Det är enkelt att använda en PIXMA-skrivare för att skriva ut dokument och foton från mobila enheter tack vare en enkel trådlös anslutning.

Titta på en video

Så här skapar du skärmbilder från PDF-filer när du är ute och reser

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

Att spara scanningar av dokument med din smartphonekamera är enkelt när du använder funktionen Smartphone Capture and Copy i appen Canon PRINT.

Titta på en video

Registrera dig och anslut med skrivaren via Bluetooth®

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

Med PIXMA-skrivare som har Bluetooth®-teknik kan du snabbt ansluta till din smarta enhet via appen Canon PRINT.

Titta på en video

Se snabb trådlös scanning i praktiken

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

Det är enkelt att scanna från PIXMA till mobila enheter eller molntjänster** med hjälp av appen Canon PRINT. Anslut, välj och scanna.

Titta på en video

Så här skriver du ut från populära appar

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

Skriv ut dina bästa stories från sociala medier, som Instagram eller Facebook, direkt från skrivarens skärm på några sekunder med PIXMA Cloud link.

Titta på en video

Enkla molnutskrifter och molnscanning

Använd möjligheten att kunna skriva ut från och scanna till populära molntjänster** – direkt från skrivaren eller en smart enhet via appen Canon PRINT, utan att behöva en dator.

Omedelbar och smart utskrift

Med stöd för Apple AirPrint, Mopria för Android och Windows 10 Mobile kan du omedelbart skriva ut trådlöst till din smarta enhet – utan att hämta några appar.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Dela foton på ett nytt sätt

Canons app Message in Print är ett kreativt sätt att dela foton med ett personligt meddelande som en överraskning. Bädda in osynlig information eller data, som video, musik eller text, i det utskrivna meddelandet.

Hämta från App Store
Hämta från Google play

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Support

*Har Bluetooth®-teknik (Bluetooth-utskrift och -scanning är endast tillgängligt på Android-enheter). Funktionerna som är tillgängliga med Bluetooth-kommunikation och appen Canon PRINT Inkjet/SELPHY kan inte garanteras på alla smartphones med Android. Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Canon Inc. sker under licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare.

**Scanna till molnet är endast tillgängligt för dem som använder äkta Canon-bläck.

***En internetanslutning och appen Message In Print, tillgänglig kostnadsfritt i App Store från och med mitten av oktober 2017, krävs. Kompatibel med iPhone 6 eller nyare enheter som kör iOS 9.0 eller senare. Enheten måste vara ansluten till ett fungerande nätverk med trådlös funktion. Originalinnehåll måste ha skapas med appen/tjänsten Message In Print, sedan skrivas ut med en kompatibel Canon-skrivare som lanserats tidigast augusti 2009, och levereras till en mottagare som använder Message In Print-appen på en kompatibel enhet för att visa bilder och innehåll. Kompatibla pappersformat är endast 10 x 15 cm och 13 x 13 cm fyrkantig utskrift, och de enda kompatibla utskriftmaterialen är Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster och Photo Paper Matte. Vissa undantag kan gälla.