Canon EOS camera body top awaiting repair

Expresstjänster

Expresstjänster på expertnivå

Slipp uppehåll i fotograferandet med vår expresstjänst för rengöring och kontroll av sensorer och våra expresstjänster för underhåll, reparation och uppgradering. Tillgängliga på Canon service- och reparationscenter.

A specialist cleaning the sensor on a Canon EOS camera

Expressrengöring och -kontroll av sensor

Snabba på rengöringen och kontrollen av din sensor till en timme ** hos någon av våra Canon service- och reparationscenter med vår omedelbara tjänst medan du väntar.

Prissättning

Tilläggsavgift för express, betalat utöver kostnaden för rengöringen och kontrollen av sensorn


Canons professionella serviceverkstad – Norden 250 SEK*

*Alla priser är inklusive moms.
** Högst 2 kamerahus per kund (dvs. 2 rengöringar och kontroller av sensor utförda på 2 timmar). Beroende på centrets aktuella arbetsbelastning och förutsedda förmåga att uppfylla begärd servicenivå. Inom rimlig kontorstid för centret. 


Canons professionella serviceverkstad – Norden: Mån–Tors: 09:00–14:30 / Fre: 09:00 - 13:30

Denna expresservice erbjuds hos Canons professionella servicecenter. Klicka här för att hitta det som ligger närmast dig.

Expressleverans

Få underhållsservice, uppgraderingsservice eller reparation utförd med leverans inom 3 dagar mot en tilläggsavgift hos något av våra Canon service- och reparationscenter**.

A specialist working on a Canon EOS C body

Prissättning

Gäller EOS XD/XXD, EOS RX/RXX och L-seriens EF, RF, TS och DO. Tilläggsavgift för expresstjänst, utöver kostnaden för underhåll, reparation och uppgradering.


Canons professionella serviceverkstad – Norden 600 SEK*

*Alla priser är inklusive moms.
**Leveranstiden kan inte garanteras och inget lån av reservutrustning tillhandahålls. Om inte leveranstiden på 3 dagar uppfylls läggs inte tilläggsavgiften för tjänsten till. Beroende på centrets aktuella arbetsbelastning och förutsedda förmåga att uppfylla begärd servicenivå.
Leveranstiden börjar räknas arbetsdagen efter leverans till Canon service- och reparationscentret, och omfattar inte:

  • Tiden för leverans till och från Canon service- och reparationscentren
  • Tiden det tar för kunden att godkänna/neka en reparationsuppskattning eller tillhandahålla eventuell information som saknas och som behövs för att slutföra reparationen

Denna expresservice erbjuds hos Canons professionella servicecenter. Klicka här för att hitta det som ligger närmast dig.

Utforska andra tjänster

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS Priority Support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad tjänst för snabb reparation samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning, plus retur och rabatt på underhåll. De kan dessutom dra nytta av exklusiva medlemserbjudanden.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services