alt text goes here

Möt bröllopsfotograf
Petri Mast

JAG MÅSTE LEVERERA VARJE GÅNG!

Den finske fotografen Petri Mast började sin bana som bröllopsfotograf 2006 och är idag en av Finlands toppfotografer. Petri har inte råd att göra misstag – han dokumenterar ju en av livets största dagar för många äkta par. Han brinner för storyn – storyn som återger bakgrunden – och vill skapa minnen som kan ta paret tillbaka till den här speciella dagen även 10 år senare.

HITTA RÄTT PLATS DIREKT

Den perfekta platsen är alltid lika viktig för Petri. Tiden är också begränsad. Han föredrar att bara jobba med två objektiv. Platserna måste därför stämma överens med objektiven för att bilderna ska bli riktigt bra.

Wedding couple shot

SOCIALA MEDIER FÖR ATT HITTA NYA JOBB

Petri använder 15-20 min varje dag på sociala medier. För honom är det en viktig kanal för kontakter och för att hitta nya kunder.

Photographer taking a picture

MAN MÅSTE UTVECKLAS HELA TIDEN FÖR ATT AFFÄRERNA SKA BLOMSTRA

Petri funderar alltid på nästa steg. Hur han kan lägga till fler tjänster till bröllopsuppdraget och öka sin omsättning. Sociala medier är viktigt och något han lärt sig prioritera.

Woman trying on wedding dress

JAG ÄLSKAR ATT BERÄTTA STORYN OM BRÖLLOPSPARET

Ett positivt bröllopspar ger mig så mycket energi. Därför känns det helt rätt för mig att vara bröllopsfotograf.

Ta reda på mer om Petri Mast
Photographer with a Canon camera in hand

STRÄVA EFTER PERFEKTION

EOS 5D Mark IV presterar i varje enskild situation – en helt fulländad allround-kamera som fångar varenda nyans, färg och detalj.  EOS 5D Mark IV har en 30,4 megapixels CMOS-sensor i fullformat och spelar in filmsekvenser i 4k 30p och 60p i Full HD. Den har avancerad fokusering och mätning som fångar ögonblicken och spårar dem direkt när de händer, även i svåra ljusförhållanden.

Ta reda på mer
Canon EOS 5D Mark IV

VILL DU VETA MER?

Anmäl dig till CPN Newsletter, så får du inspirationsidéer, artiklar, tips och tricks direkt i din inkorg. CPN står för Canon Professional Network – en webbplats för dig som vill lyfta fotograferingen till nya höjder.

Anmäl dig här