15x wide L-series lens

XF705

Vidvinkelobjektiv med 15x zoom i L-serien

L-seriens kvalitet

Den röda ringen på Canons berömda objektiv i L-serien har länge stått för Canons professionella nivå hos objektiv vad gäller konstruktion, hållbarhet och enastående bildkvalitet, bland annat användningen av Super UD och asfäriska linselement för att undertrycka aberrationer.

L-series quality

Vidvinkelobjektiv med 15x optisk zoom

Det kraftfulla 4K-objektivet fångar maximal detaljrikedom från dina motiv och erbjuder enastående flexibilitet med en stor brännvidd på 25,5 mm och 15x optisk zoom. 30x avancerad zoom kan väljas vid inspelning i FHD.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Professionell användning med tre

oberoende objektivringar

XF705 är utrustad med tre oberoende, separerade ringar för exakt kontroll över fokus, zoom (med 90 graders mekaniskt stopp från vidvinkel till telefoto) och bländare.

Professional operation with three independent lens rings

Supersmidig bildstabilisering

Canons bildstabiliseringssystem med både optiska och dynamiska alternativ samarbetar för att tillhandahålla en effektiv femaxlad bildstabilisering, så att användaren tryggt kan filma på resande fot eller fotografera utan stativ.

Super-smooth Image Stabilisation

Fantastisk högdager med en 9-bladig bländare

Bilder med 6-bladig bländare och 9-bladig bländare kommer att kunna inkluderas. Vi kanske måste skapa den här bilden och delar innan slutlig publicering.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Vidvinkel- och telefotoadaptrar

Utöka den optiska kapaciteten ytterligare genom att lägga till vidvinkelkonvertern WA-U58 som tillval för 0,8x förstoring eller telekonvertern TL-U58 som tillval för 1,5x förstoring.

Wide 15x optical zoom

Relaterade produkter