Canon CanoScan 9000F Mark II

CanoScan 9000F Mark II

Den här professionella scannern för film, foto, diabild och dokument erbjuder enkel, snabb och mångsidig scanning i mycket hög kvalitet med hantering med en knapptryckning, automatisk bildkorrigering och ingen uppvärmningstid.

Canon CanoScan 9000F Mark II

Fördelar

 • Professionell scanner för film, foto, diabild och dokument
 • Högkvalitativ scanning: 9 600 x 9 600 dpi för film, 4 800 x 4 800 dpi för foton och dokument
 • Snabb scanning av foton och dokument: cirka 7 sekunder för A4 i färg vid 300 dpi
 • Snabb filmscanning: cirka 18 sekunder för 35 mm-negativ vid 1 200 dpi
 • Mångsidig hantering: 12 x 35 mm filmremsor, 4 x 35 mm monterade diabilder och film i 120-format på max 6 x 22 cm (endast filmremsor)
 • Automatisk bildkorrigering: Integrerad FARE Level 3 avlägsnar damm och repor från bilderna och kompenserar för blekning
 • Enkel hantering med en knapptryckning via 7 snabbknappar
 • Ingen uppvärmningstid och lägre strömanvändning med vit LED
 • Scanna till molntjänsterna Evernote eller Dropbox
 • Skapa flersidiga skyddade PDF-filer

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon CanoScan 9000F Mark II

Förbättrad kvalitet, oöverträffade detaljer


Få ultimat återgivningskvalitet. Den här professionella film-, foto-, dia- och dokumentscannern har en CCD-sensor för filmscanning på upp till 9 600 x 9 600 dpi och dokument- och fotoscanning på upp till 4 800 x 4 800 dpi. Du får oerhört detaljerade bilder som är perfekta för förstoring och utskrift med hög upplösning, och 48-bitars färgdjup garanterar exakt färgåtergivning.

Flexibel filmhantering


Hantera enkelt all filmscanning med den inbyggda filmadaptern. Den scannar 12 x 35 mm-filmremsor och 4x monterade diabilder - negativ och positiv - i en enda åtgärd. Den hanterar också film i 120-format (max 6 x 22 cm).

Direkt, snabb scanning


Uppnå dramatiska förbättringar när det gäller scanningsprestanda och produktivitet. Scanna negativ 35 mm-film snabbt, på cirka 18 sekunder med 1 200 dpi, eller scanna ett färgfoto eller dokument i A4-format på cirka 7 sekunder (300 dpi). Du kan även börja scanna direkt och spara ström; ingen uppvärmningstid behövs och lägre strömanvändning med vit LED-belysning. Med funktionen för automatisk avstängning sparar du ström eftersom scannern stängs av automatiskt efter en viss tids ineffektivitet.

Automatisk bildkorrigering


Återställ repad, skadad, dammig och blekt film enkelt, utan tröttsam manuell retuschering. Canons unika FARE (Film Automatic Retouching and Enhancement) Level 3-teknik - inbyggd i scannern - gör jobbet åt dig med infrarött ljus som scannar efter fysiska defekter på filmens yta.

Enkel användning med en knapptryckning


Snabb och enkel användning, även av de mest avancerade funktionerna. 7 snabbknappar ger direktåtkomst till automatisk scanning, kopiering, e-post och funktioner för att skapa flersidiga PDF-dokument. Knappen för automatisk scanning känner igen foto-, dokument- och filmtyper, så att inställningarna för scanning och sparande blir de rätta. Den inbyggda nätadaptern gör enheten kompaktare så att det blir mindre trångt på skrivbordet.

Smart programvara medföljer


Få ut mesta möjliga av din scanning med programvarorna My Image Garden och Scanning Utility (medföljer) som har många användbara funktioner. Hantera scannade filer enkelt, och använd Auto Document Fix för att optimera resultatet och kvaliteten på de färdiga bilderna eller dokumenten. Konvertera dokument till PDF-filer med lösenordsskydd för att skydda konfidentiell information.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon CanoScan 9000F Mark II, dess funktioner och vad den kan göra.

Scanning resolution in dots per inch

Scanningsupplösning i punkter per tum (dpi)

A4 colour document scan speed

Scanningshastighet för A4-dokument i färg

Negative film scanning

Scanning av negativ

One touch operation

Hantering med en knapptryckning

PDF files creation function

Funktion för att skapa PDF-filer

Film Auto Retouching & Enhancement

Automatisk bearbetning och förbättring av film

CCD sensor for large colour gamut

CCD-sensor för brett färgomfång

One-stop creative software

Komplett, kreativ programvara

 • Scannerprodukter

 • USB-kabel

 • Nätkabel

 • Filmhållare (35 mm-remsa/monteringsfilm)

 • Filmhållare (mediumformat)

 • Installationsskiva och tryckt dokumentation

CanoScan 9000F Mark II Betyg och recensioner