Easy PhotoPrint EX

Observera: Easy-PhotoPrint EX har ersatts av My Image Garden. Alla funktioner från Easy-PhotoPrint EX finns i My Image Garden.

Med programvaran Canon Easy-PhotoPrint EX kan du skriva ut fantastiska foton på ett sätt som är enkelt, snabbt och roligt.

Easy-PhotoPrint EX ger PIXMA-ägare massor av kreativa alternativ, inklusive möjligheten att skapa foton utan kanter, album, kalendrar och till och med självhäftande fotoetiketter.