EOS Movie Plugin

EOS Movie Plugin möjliggör inloggning och överföring av videomaterial från utvalda avancerade Canon EOS-kameror till Apples redigeringsprogram Final Cut Pro.

Tilläggsprogrammet konverterar EOS-video till Apples högkvalitativa ProRes 4:2:2-codec ungefär dubbelt så snabbt som med Apples standardkonvertering. Dessutom kan användarna lägga till tidskod, namn på filmrullen och metadata när de redigerar videomaterialet.