ImageBrowser EX

Observera att ImageBrowser EX nu har ersatt ZoomBrowser EX och ImageBrowser.

ImageBrowser EX är ett program för hantering av bilder som du har tagit med din Canon-kamera som tillhandahåller en enkel procedur för allt från att hämta, organisera och redigera bilder till att skriva ut eller skicka bilder som e-postbilagor.

Du kan utföra många av de funktioner som finns i Adobe Photoshop som att beskära bilder, konvertera JPEG- och RAW-bilder och justera kontrast och färgmättnad. Du kan också skapa och skriva ut personliga fotoalbum eller skapa panoramabilder från flera bilder med hjälp av PhotoStitch som även ingår.

Map Utility kan också nås via ImageBrowser X, vilket gör att du kan märka bilden med fotograferingsplatsen. Detta gäller endast kameror med GPS-funktion.

ImageBrowser EX ingår när du installerar Canon-kamerans programvara första gången.

ImageBrowser EX installerar automatiskt Microsoft Silverlight från Microsoft-servern. Kontrollera att du har en fungerande Internetanslutning för att kunna utföra den här installationen.