My Image Garden

My Image Garden är ett praktiskt program som ger dig möjlighet att enkelt organisera och skriva ut dina foton. Installationen av My Image Garden är valfri, men för att du ska få ut mesta möjliga av din PIXMA-skrivare rekommenderar vi att du installerar det.

Dina foton organiseras automatiskt i en kalender baserat på det datum då bilden togs. Alternativt, om du konfigurerar ansiktsigenkänning, identifierar My Image Garden automatiskt alla foton på datorn och organiserar dem efter personerna på bilderna. Med My Image Garden kan du enkelt skapa och skriva ut kollage, kort och kalendrar med de mallar som ingår. Du kan även skriva ut direkt på utskrivningsbara skivor med Direct Disc Print-funktionen.