My Printer

My Printer är ett verktyg som gör att du kommer åt och enkelt kan ändra inställningarna på skrivaren, t.ex. papperskälla. Installationen av My Printer är valfri, men det rekommenderas att du ska få ut mesta möjliga av din skrivare.

My Printer kan utföra en felsökning om problem uppstår vid installationen av drivrutinen och eventuella problem som hittas repareras.

Du kan också få tillgång till felsökningsinformation som kan hjälpa dig att lösa problem som till exempel att bläck smetas ut.

My Printer ingår när programvaran till skrivaren installeras första gången.