Picture Style Editor

Med programmet Picture Style Editor kan du skapa egna personliga bildstilsfiler och ge dina bilder ett utseende som du vill ha. Dessa bildstilar kan sedan tillämpas på bilderna i samband med RAW-bearbetningen eller läsas in i kameran och tillämpas vid fotograferingstillfället.

Picture Style Editor ingår när du installerar EOS-kamerans programvara första gången