Quick Menu

Quick Menu är programvara som ingår i den ursprungliga installationen av programvaran för skrivaren, med vilken du enkelt kan starta de program och handböcker som följde med skrivaren och få åtkomst till produktinformation online. Installationen av Quick Menu är valfri, men det rekommenderas att du ska få ut mesta möjliga av din skrivare.

Dessutom kan du med My Image Garden visa bildspel av dina bilder med hjälp av Image Display på skrivbordet.

Observera: Quick Menu har nu ersatt Solution Menu EX.

Du kan också hämta en praktisk användarhandbok till Quick Menu.