Wide range of lens options
alt text goes here

Stort urval av möjliga objektiv

Använd Canons fullformatsobjektiv med EF-fattning för att dra nytta av Dual Pixel CMOS autofokus. PL- och B4-fattning (kräver en EF/PL till B4-adapter) öppnar möjligheten att använda ett stort urval av objektiv med Canons enastående bildkvalitet.

Canon EF-fattning med Cinema-lås

Fotografera i fullformat med EF-objektiv som är tillförlitliga, användarvänliga, har enastående optiska prestanda och ett oöverträffat antal olika brännvidder.

EF Cinema Lock ger en stabil fattning, perfekt när du använder objektiv med lång brännvidd, samtidigt som du behåller alla fördelar med EF-fattning.

Canon EF mount with Cinema Lock

Korrigering av periferibelysning

Dra full nytta av den information som överförs till kamerahuset från objektivet för att automatiskt korrigera ljuset i bildhörn och kompensera för objektivets egenskaper. Detta är särskilt användbart med vidvinkelobjektiv, vilket ger bilden ett naturligare utseende.

Peripheral illumination correction

Korrigering av kromatisk aberration

Detta korrigerar färgblödning (kromatisk aberration) i skärmens ytterkanter, vilket beror på skillnaden i brytningsindex för olika våglängder.

De objektiv som stöds går att hitta under Vanliga frågor.

Upptäck mer

Chromatic aberration correction

PL-fattning

EOS C700 FF finns även med PL-fattning, som har stöd för Cooke/i-standard med kompatibla objektiv. En tjänst för byte av objektivfattning finns tillgänglig för byte från EF- till PL-fattning eller tvärtom.

PL mount

Konfiguration för broadcastobjektiv

Använd sensorläget Super 16 mm med objektivadapern MO-4E/MO-4P B4 för broadcastobjektiv och en 12-stiftsanslutning för fjärrstyrning av bländare samt registrering av fokus, zoom och positionsdata för iris/bländare. Strömförsörjning till bärhandtagsenheten genom stöd för objektivkontaktens 12-stiftsanslutning.

Broadcast configuration

Utforska andra fördelar