multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Flera konfigurationer

Ny Cinema EOS-design med intuitiva reglage och inbyggd fästplatta för professionella tillbehör gör att du kan skapa flera konfigurationer med allt som krävs till ditt projekt.

Cinema-kamera

Cinema-kamera i fullstorlek för att filma i studio och utan stativ, med inbyggd tillbehörsplatta för enkel riggning av tillbehör och balans.

primary-cinema-camera

EF- eller PL-objektivfattning

Brett utbud av Canon EF-objektiv (både cinema/cine servo och fotoobjektiv) plus möjlighet att använda PL-objektiv med Cooke/i-stöd (tjänst för byte av objektivfattning).

Upptäck mer

ef-pl-lens-mount

Konfiguration för broadcastobjektiv

B4-fattningsadaptrar finns som tillval (MO-4E och MO-4P) för EF- och PL-fattning. I kombination med objektivkontakt med 12 stift är det möjligt att använda och styra broadcastservoobjektiv (2/3 tums) via kameran.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Sökare i full HD för proffsbruk

EVF-V70 är en utmärkt OLED-sökare i full HD, med funktioner för View Assist, felaktiga färger och simulerad HDR-visning.

Användargränssnitt med snabbåtkomst

Användarvänlig kontrollpanel med sex knappar och ett intuitivt och välbekant gränssnitt ger snabb åtkomst till kamerafunktioner du använder ofta.

Quick access user interface

Kontrollpanel för kameraassistenter

Fjärrstyrningsenheten OU-700 (tillval) visar en kopia av gränssnittet för snabbåtkomst, vilket gör att kameraassistenterna kan ändra inställningarna från kamerans högra sida samt på upp till 10 meters avstånd med förlängningskabeln.

Camera assistant control panel

Strömförsörjning för tillbehör

Använd viktiga tillbehör med 12 V- och 24 V-utgångarna på kamerans framsida.

Accessory power outputs

Utforska andra fördelar