Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Exakt
och
Pålitlig
Autofokus

För första gången någonsin på en traditionell videokamera från Canon är XF405/XF400 nu utrustad med Canons innovativa Dual Pixel CMOS AF-fokusering som garanterar smidiga fokusövergångar och knivskarp precision.

Förfinad och responsiv fokusering

XF405/XF400 är liten, lätt och smidig. 4K-funktionerna innebär att fokuseringen måste vara utomordentligt snabb och precis.

Dual Pixel CMOS AF – så fungerar det

Dual Pixel CMOS AF är en teknik med sensorbaserad autofokuseringsteknik (AF) med fasavkänning som ger en jämn, högeffektiv fokusspårning i filmer och snabb autofokus. Det är en unik teknik utvecklad av Canon som använder två fotodioder per pixel för autofokus och kombinerar dem för inspelning.

Detta gör att exakt fokus upprätthålls, även med rörliga motiv, vilket är avgörande för 4K-inspelning och gör den enskilda fotografen mer effektiv.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Touchskärmskontroll

Lär dig välja fokuspunkter och använda spårning via touchskärmen på XF405/XF400.

Titta på en video

Face Detection

Ansiktsigenkänning

AF-tekniken för ansiktsigenkänning på XF405/XF400 innebär att fokus stannar kvar på motivet medan du behåller kontrollen.

Titta på en video

Dual Pixel Focus Guide

Dual Pixel Focus Guide

Med Dual Pixel CMOS AF-tekniken bekräftar du manuellt fokus och med GUI, först ut på Cinema EOS-kamerorna, visas det håll som fokuseringsringen ska vridas åt för lämpligt fokus.

Titta på en video