CANON XF605

Banbrytande autofokuseringsteknik

Ögonavkännings-AF

XF605 drar nytta av de senaste framstegen inom Canons berömda Dual Pixel CMOS AF. Det är den första videokameran i XF-serien som har ögonavkännings-AF, vilket gör att XF605 kan identifiera och spåra personer med precision även när ett annat motiv rör sig i förgrunden.

Avancerad EOS iTR AF X

XF605 är den första professionella videokameran som använder autofokustekniken EOS iTR AF X med ”deep learning”, vilket möjliggör låsning på motivets huvud även när motivet vänder sig bort från kameran.

Dual Pixel Focus Guide

Vid manuell fokusering med XF605 kan användare dra nytta av en fokusguide på skärmen som använder information från Dual Pixel CMOS AF-systemet för att ange om fokus ligger framför motivet eller bakom. När guiden på skärmen blir grön vet användaren att fokuseringen är knivskarp.

AF med ansiktsprioritet

AF med ansiktsprioritet justerar automatiskt fokus så att det följer en persons ansikte i bilden, medan Face Only AF endast reagerar när ett ansikte identifieras i bilden.

Följande-AF

Välj ett motiv via touchskärmen eller joysticken så håller XF605 motivet i fokus när det rör sig genom bilden.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon XF605

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon XF605, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Relaterade artiklar

  1. Utseendet hos Canon XF605 som visas i dessa bilder och videoklipp kan vara annorlunda än den kommersiella produkten.