CANON XF605

Ypperlig bildbehandling

Förverkliga kraften och flexibiliteten

XF605 är den första kameran i XF-serien som kombinerar en 4K CMOS-sensor av 1.0-typ med DIGIC DV7-bildprocessor och den sätter en ny standard för professionell bildkvalitet på broadcastnivå.

Optisk perfektion

XF605:s högpresterande 4K-objektiv i L-serien har en optisk design med två asfäriska objektivelement och ett Super UD-objektivelement som ger enastående bildkvalitet på alla delar av skärmen. Den mångsidiga 15x optiska zoomen har en 35 mm motsvarande räckvidd på 25,5–382,5 mm, och du får extra flexibilitet med 30x avancerad zoom för högkvalitativ Full HD-inspelning.

Kraftfull bildstabilisering

Canons bildstabilisering med fem axlar ger knivskarpa resultat när du filmar utan stativ eller när du rör på dig. Med en kombination av standardbildstabilisering, dynamisk bildstabilisering och utökad bildstabilisering ger XF605 mycket effektiv bildstabilisering som passar för en mängd olika motiv och fotograferingssituationer.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon XF605

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon XF605, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Relaterade artiklar

  1. Utseendet hos Canon XF605 som visas i dessa bilder och videoklipp kan vara annorlunda än den kommersiella produkten.