CANON XF605

Fjärrkontroll och nätverksfunktion

XF605 har 12G-SDI-, Wi-Fi- och Ethernet-anslutning som stöder IP-streaming i H.264, vilket passar perfekt för livestreaming.

USB-videoutgång

XF605 är den första professionella videokameran i XF-serien som har stöd för videoutmatning (UVC) från en USB-C-kontakt och den kan användas som webbkamera. Det finns även stöd för USB PTP, vilket gör det möjligt att importera filer från kameran till en dator.

Fjärrstyrningsfunktioner

XF605 är kompatibel med en mängd olika trådbundna och trådlösa fjärrkontrollösningar. Den har stöd för Canons multifunktionella fjärrkontroll RC-V100 och den nya Browser Remote, som har optimerats för användning av en ensam användare med en smartphone eller surfplatta. Kompatibla fjärrkontroller, som RC-IP100, kan också användas för att styra XF605 som en del av en konfiguration med flera kameror, med Canon PTZ-kameror och utvalda Cinema EOS-kameror.

XF605

Använd appen Content Transfer Mobile för att effektivisera nätverksöverföringar eller använd den inbyggda Wi-Fi- eller Ethernet-porten för att ansluta till FTP.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon XF605

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon XF605, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Relaterade artiklar

  1. Utseendet hos Canon XF605 som visas i dessa bilder och videoklipp kan vara annorlunda än den kommersiella produkten.