CANON XF605

Användbarhet och flexibilitet

Förbättrade touchskärmsfunktioner

Utöver det populära gränssnittet med direkttryckning för omedelbar kontroll av autofokus och inställningar på skärmen har den inbyggda 3,5-tums vinklingsbara LCD-touchskärmen funktioner för uppspelningskontroll, menynavigering och inspelningsinställningar.

Fler än 100 funktioner, inklusive ögonavkännings-AF, förstärkning och fokusguide, kan tilldelas 11 anpassningsbara knappar som är lätta att komma åt på den kompakta huvudenheten medan du tittar genom den elektroniska sökaren.

XF605_Lifestyle

Oberoende kontrollringar

Trots XF605:s kompakta storlek har det optiska zoomobjektivet treringsfunktion. Fokus, zoom och bländare kan justeras oberoende av varandra via objektivringarna, där var och en har en unik taktil känsla för exakt kontroll.

XF605

Inbyggda ND-filter

En inbyggd, roterande ND-filterenhet möjliggör kreativ kontroll över bländare och slutartid i en mängd olika fotograferingssituationer. Tre densiteter – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – justeras med bekvämt placerade yttre knappar nära objektivet.

REGISTRERA DIG NU

Registrera ditt intresse för Canon XF605

Var först med att få de senaste uppdateringarna om Canon XF605, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Relaterade artiklar

  1. Utseendet hos Canon XF605 som visas i dessa bilder och videoklipp kan vara annorlunda än den kommersiella produkten.