Sponsring

Canon Camera

Sponsring

Våra sponsringsaktiviteter i hela Europa, Mellanöstern och Afrika omfattar sociala, kulturella och sportrelaterade aktiviteter som stöder vårt varumärke, vårt företag och våra företagsmål för socialt ansvar och som är i linje med vårt varumärkes syfte – bildhantering som omvandlar världen.

Genom vår företagsfilosofi om Kyosei strävar vi efter att bidra med vår bildhanteringsexpertis för att göra skillnad i samhället. Kyosei förmedlar vårt engagemang att se alla människor, oavsett kultur, vanor, språk eller etniskt ursprung, och på ett harmoniskt sätt ”leva och arbeta tillsammans för allas bästa”.

Samväldesspelen 2022

Canon är den officiella bildbehandlingssponsorn av Samväldesspelen 2022 i Birmingham, som kommer att äga rum mellan den 28 juli och den 8 augusti 2022. Vi kommer att använda vårt breda utbud av branschledande bildbehandlingslösningar för att spelen ska kunna ses på ett sätt de aldrig har setts på tidigare.

Canon-ambassadören Piotr Malecki står på knä på en strand och filmar en volleybollspelare.
Expo 2020 Dubai

Världsutställningen 2020 Dubai

Canon är officiell utskrifts- och bildbehandlingsleverantör vid världsutställningen 2020 i Dubai. Den här plattformen innebär en spännande möjlighet för oss att visa upp våra innovativa tekniker, produkter och tjänster under det sex månader långa firandet som äger rum från den 20 oktober till den 10 april 2021.

Visa pour l’image

Visa pour l'image, den internationella festivalen för fotojournalistik, välkomnar besökare från hela världen till en serie utställningar, diskussioner, uppvisningar och presentationer av utmärkelser.

Vi är glada och stolta över att ha stöttat festivalen Visa pour l'image i över 30 år.

visa logo
Canon foundation final

Canon Foundation i Europa

Stiftelsen stödjer vår företagsfilosofi Kyosei som betyder ”leva och arbeta tillsammans för allas bästa”.

På Canon vill vi säkerställa att de aktiviteter vi samarbetar med kan kopplas till och kommunicera med våra många kunder på ett sätt som stöder vårt varumärkes syfte – bildhantering som omvandlar världen.

Alla partnerskap vi ingår oss måste överensstämma med våra värderingar och därför strävar vi efter att samarbeta med aktiviteter som 

 • anses vara innovativa, djärva eller visionära.
 • kan tillhandahålla en plattform där vi kan visa upp vår bildteknik och våra tjänster.
 • främjar vårt engagemang för hållbarhet.
 • framhäver vår företagsfilosofi Kyosei – att leva och arbeta tillsammans för allas bästa.
 • är i linje med företagets vision om ”att berika liv och företag genom bildupplevelser”.

 För närvarande överväger vi inga nya samarbetsmöjligheter, men när vi överväger ett förslag använder vi följande kriterier för att hjälpa oss att bestämma:

 • Vi sponsrar inte enskilda individer eller grupper. Det innefattar bloggare, vloggare och eventuella reseprojekt där individen vill få en kostnadsfri produkt i utbyte mot marknadsföring. Besök Canon Pro-webbplatsen för mer information om Canons ambassadörsprogram
 • Händelsen/aktiviteten måste vara ett paneuropeiskt projekt. Kontakta respektive Canon-kontor för lokala aktiviteter
 • Händelsen/aktiviteten får inte ha några religiösa anknytningar, politiska kopplingar eller associeras med krigföring av något slag
 • Alla händelser/aktiviteter som vi antar måste stödja våra hållbarhetsmål

Du kanske även är intresserad av

 • about canon

  Om Canon

  Läs mer om Canon som globalt företag, om Canon i Europa och om företag i koncernen.

 • Sustainability

  Hållbarhet

  Hållbarhet är nyckeln till vårt uppdrag att använda bildhantering för att förändra världen. Läs mer om hur vi gör det genom våra sociala initiativ och miljöinitiativ.

 • Pressrum

  Här hittar du de senaste nyheterna och insikterna från Canon, till exempel vår blogg och VIEW-plattformen.

Kontakta oss

Ta reda på hur du kontaktar oss.