Sponsring

Canon Camera

Våra sponsringsaktiviteter i hela Europa, Mellanöstern och Afrika omfattar sociala, kulturella och sportrelaterade aktiviteter som stöder vårt varumärke, vårt företag och våra företagsmål för socialt ansvar och som är i linje med vårt varumärkes syfte – bildhantering som omvandlar världen.

Genom vår företagsfilosofi om Kyosei strävar vi efter att bidra med vår bildhanteringsexpertis för att göra skillnad i samhället. Kyosei förmedlar vårt engagemang att se alla människor, oavsett kultur, vanor, språk eller etniskt ursprung, och på ett harmoniskt sätt ”leva och arbeta tillsammans för allas bästa”.

Visa pour l'image, den internationella festivalen för fotojournalistik, välkomnar besökare från hela världen till en serie utställningar, diskussioner, uppvisningar och presentationer av utmärkelser.

Vi är glada och stolta över att kunna stödja festivalen Visa pour l'image för 35:e året i rad.

Canon Camera
Canon Camera

Coral Spawning Lab sammanför en passion för korallbiologi och erbjuder ett unikt verktyg för att hantera den aktuella korallkrisen. De vägleds av vetenskapen (som teamet har utvecklat under det senaste årtiondet) och utformar och installerar särskilda akvarier vars främsta syfte är att reproducera stenkoraller.

Vi är stolta över att kunna stödja Coral Spawning Lab med vår världsledande bildbehandlingsutrustning, däribland Canon EOS R5-systemkameran, Canon EOS R6 Mark II-systemkameran, Canon RF 100mm F2.8L MACRO IS USM-objektivet och Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo-objektivet.

På Canon vill vi säkerställa att de aktiviteter vi samarbetar med kan kopplas till och kommunicera med våra många kunder på ett sätt som stöder vårt varumärkes syfte – bildhantering som omvandlar världen.

Alla partnerskap vi ingår oss måste överensstämma med våra värderingar och därför strävar vi efter att samarbeta med aktiviteter som 

 • anses vara innovativa, djärva eller visionära.
 • kan tillhandahålla en plattform där vi kan visa upp vår bildteknik och våra tjänster.
 • främjar vårt engagemang för hållbarhet.
 • framhäver vår företagsfilosofi Kyosei – att leva och arbeta tillsammans för allas bästa.
 • är i linje med företagets vision om ”att berika liv och företag genom bildupplevelser”.

 För närvarande överväger vi inga nya samarbetsmöjligheter, men när vi överväger ett förslag använder vi följande kriterier för att hjälpa oss att bestämma:

 • Vi sponsrar inte enskilda individer eller grupper. Det innefattar bloggare, vloggare och eventuella reseprojekt där individen vill få en kostnadsfri produkt i utbyte mot marknadsföring. Besök Canon Pro-webbplatsen för mer information om Canons ambassadörsprogram
 • Händelsen/aktiviteten måste vara ett paneuropeiskt projekt. Kontakta respektive Canon-kontor för lokala aktiviteter
 • Händelsen/aktiviteten får inte ha några religiösa anknytningar, politiska kopplingar eller associeras med krigföring av något slag
 • Alla händelser/aktiviteter som vi antar måste stödja våra hållbarhetsmål

Du kanske även är intresserad av

 • Om Canon

  Läs mer om Canon som globalt företag, om Canon i Europa och om företag i koncernen.

 • Hållbarhet

  Hållbarhet är nyckeln till vårt uppdrag att använda bildhantering för att förändra världen. Läs mer om hur vi gör det genom våra sociala initiativ och miljöinitiativ.

 • Pressrum

  Här hittar du de senaste nyheterna och insikterna från Canon, till exempel vår blogg och VIEW-plattformen.

Kontakta oss

Ta reda på hur du kontaktar oss.