bridge camera photography

Bridgekameror

Fotografera allt från landskap med ultravidvinkel till extrema telefotobilder av naturlivet med enastående skärpa.

Fånga varje detalj med en kraftfull zoom

Räkna med bästa prestanda – fotografera med vidvinkel eller maximal zoom – några av de minsta och mest kraftfulla optiska zoomobjektiven på marknaden. Intelligent IS garanterar perfekta resultat, oavsett om du fotograferar i svagt ljus eller motiv som inte står stilla.

powerful bridge camera zoom

Fantastisk detaljrikedom, kreativ frihet: Läs mer om Canons 4K-utbud

Läs mer

powerful zoom lenses

Tappa aldrig ett motiv ur sikte medan du zoomar

Naturliv och sportstjärnor står sällan stilla – med tillfällig utzoomning kan du hålla dem i sikte. Med en knapptryckning zoomar du snabbt ut – så att du kan hitta motivet igen – och zoomar sedan tillbaka när knappen släpps upp.

Titta på en video

Ta kontrollen med självförtroende

Utforska fotograferingskonstens alla möjligheter genom att välja egna inställningar för parametrar som bländare, slutartid, vitbalans och ISO. Använd de avancerade manuella filmfunktionerna för att ta kontrollen när du spelar in videor.

zoom framing assist

Fotografera snabbare och under längre tid

Att fotografera med högoptisk zoom kräver större stabilitet. Därför har vi kombinerat omfattande forskning och Canons kunskaper från EOS-serien med systemkamerorna för att skapa ergonomiska grepp som hjälper dig att fotografera bekvämt – och under längre stunder.

high optical zoom

Dela enkelt och fotografera på håll med Wi-Fi

Dela dina konstverk via Wi-Fi med Dynamic NFC, som gör att du kan ansluta och överföra materialet till kompatibla smarta enheter med en enda tryckning. Ta fantastiska naturbilder eller selfies med trådlös fjärrfotografering via Canon Camera Connect-appen.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Öka din kreativitet

Bli ännu mer kreativ. Det finns ett stort urval av tillbehör, bl.a. en högupplöst elektronisk sökare och Speedlite-blixtar.

Res lätt och fotografera fritt

Du skulle behöva bära med dig alla de här objektiven med en systemkamera för att få samma zoomomfång som du får med en kompakt bridgekamera från Canon.

light travel camera

Bli inspirerad, registrera dig nu

Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och lektioner, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.

Registrera dig nu

Alla funktioner är inte tillgängliga för alla kameror.