Hero Image

Canons 4K-kameror

Upptäck kraften och mångsidigheten hos Canons 4K-kameror.

Vad är 4K?

Fler detaljer, mer utrymme att berätta din story. Med Canons toppmoderna CMOS-sensorer fångar 4K-film dina minnen med kraftigare färger än någonsin tidigare. Dra nytta av fyra gånger högre upplösning än film i Full HD för att visa subtila detaljer i dina minnen och redigera dina stories med extra flexibilitet. 4K UHD-video är ett kraftfullt, flexibelt nästa steg i din storytelling.

4K och Full HD

4K-video, eller 4K UHD, erbjuder 4 gånger högre upplösning än 1080p Full HD, med 3 840 x 2 160 pixlar, eller på vissa kameror DCI 4 095 x 2 160 pixlar. Det innebär att du kan få otroligt detaljrika filmer med 4K jämfört med Full HD-video.

4K and Full HD

Om Canon 4K

Tack vare att Canon Powershot SX740 är så enkel och lätt att ta med sig är den perfekt för att fånga familjeminnen. Flexibiliteten hos den kompakta systemkamera Canon EOS M50 och vårt utbud av objektiv gör den perfekt för vlogging. Kraften och hastigheten hos Canon EOS R5 gör den till det perfekta tillskottet i blivande filmskapares utrustning. Canon-kameror som filmar i 4K kan även filma i Full HD, vilket ger dig friheten att välja rätt upplösning till dina olika kreativa projekt. i Full HD – så att du kan välja rätt filmupplösning för varje kreativt projekt.

4K and Full HD

Berätta din bästa story

Med 4K har du den kreativa friheten att zooma, panorera och beskära filmerna upp till 200 %, samtidigt som filmerna bibehåller Full HD-upplösningen. Det är perfekt för videoentusiaster som gör kreativa filmer.

Tell your best story

Att tänka på när du väljer 4K

När du filmar i 4K samlas mer data in, så för samma inspelningstid behöver du ett större minneskort med hög överföringshastighet och en snabbare internetanslutning för strömning. Du kan behöva en större hårddisk för att förvara mer data medan du filmar i 4K. Det är också bra med en kraftfullare dator om du filmar i 4K för att det ska bli lättare att redigera filmerna. Med Full HD får du mindre filstorlekar, vilket är perfekt för enkel uppladdning och strömning av onlineinnehåll.

Considerations when chossing 4K

Våra populäraste 4K-produkter

Rätt kamera för rätt jobb: bläddra igenom de populäraste 4K-kamerorna i vårt utbud.

Du kanske även är intresserad av ...

Bli inspirerad, registrera dig nu

Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och lektioner, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.

Registrera dig nu