The Full Frame Advantage
alt text goes here

Fördelarna med fullformat

Med sin 26,2 megapixels CMOS-fullformatssensor och DIGIC 7-bildprocessor är EOS 6D Mark II utformad för att leverera professionella resultat

Dynamiskt omfång

EOS 6D Mark II:s senaste CMOS-sensor ger ett brett dynamiskt omfång och bevarar detaljerna i ljusa högdagrar och mörka skuggor för en autentisk känsla. Generös exponeringsflexibilitet ger större möjligheter vid efterbehandlingen.

Lågt brus i mörka miljöer

Bilder som tagits i mörka miljöer har låg brusnivå och hög skärpa – arbeta med en maximal känslighet på ISO 40000 (kan utökas till ISO 102400). EOS 6D Mark II:s CMOS-sensor fångar så mycket ljus som möjligt, och DIGIC 7-processorn minimerar artefakter som digitalt brus.

Bildbehandling på nästa nivå

Inbyggd korrigering av objektivaberration förbättrar optiska prestanda genom att kompensera för faktorer som diffraktion, distorsion och kromatisk aberration. Resultatet är en synbart överlägsen bild direkt från kameran.

Next level image processing
Powerful portraits

Slående porträtt

Fullformatskameran EOS 6D Mark II ger per automatik kortare skärpedjup än kameror med mindre sensorer, vilket gör den till ett mycket bra verktyg för professionella porträtt. Särskilj ett knivskarpt motiv mot en mjuk bakgrund. Prova att fota med objektiv med stor bländare, som EF 85mm f/1.2L II USM, för effekter med mycket kort skärpedjup.