sharp image low light
alt text goes here

Precisionsfokusering

EOS 6D Mark II fokuserar snabbt och korrekt och ger knivskarpa resultat, oavsett om du fotograferar porträttbilder i studio med Live View eller håller utkik i sökaren efter det avgörande ögonblicket.

focus in low light

Fokusera självsäkert, även i svagt ljus

Var och en av EOS 6D Mark II:s 45 AF-punkter är korslagda, för extra känslighet och noggrannhet. En punkt av dubbel korstyp i mitten fokuserar exakt även vid månsken (-3 EV), så att du får bra skärpa när det är som viktigast.

Känsligheten möjliggör också autofokus (upp till 27 punkter) med maximal bländaröppning på så lite som f/8 – det kommer väl till pass när du till exempel använder superteleobjektiv med telekonverter.

Fokusering med 45 punkter på ett stort område och serietagning i 6,5 b/s

EOS 6D Mark II:s 45 korslagda AF-punkter är utspridda i sökaren över en stor yta för fokusering med hög precision. Rörliga objekt hålls skarpa när du fotograferar livliga händelser eller snabb action, även när du fotograferar i 6,5 bilder per sekund.

canon wide area focusing

Snabb fokusering även med Live View

När du fotograferar i Live View-läget med EOS 6D Mark II:s vinklingsbara skärm fokuserar Dual Pixel CMOS AF hisnande snabbt och exakt. Tryck för att välja ett objekt som spåras och hålls i skarpt fokus när det rör sig i bilden.

fast focusing shooting in live view