Hero Image Embrace EOS

Utnyttja flexibiliteten med EOS

Autentisk EOS-erfarenhet

Ta del av äkta EOS-stilhantering med en stor och centralt placerad elektronisk sökare och mycket anpassningsbara kontroller för instinktiv kameraanvändning.

EC394_EVF_WH

Elektronisk sökare

Komponera dina bilder med självförtroende och se knivskarpa detaljer även i utkanten av fotot, tack vare precisionsoptik i den stora elektroniska OLED-sökaren med hög upplösning (ung. 2,36 miljoner punkter). En mycket snabb uppdateringsfrekvens (120 b/s) och minimal fördröjning garanterar maximal respons och användarvänlighet när du följer snabba rörelser.

Mod08_Optoin3_Oli

Enkel fotografering ur kreativa vinklar

Utforska kreativa fotograferingsvinklar och ta del av intuitiv fingertoppskontroll med den stora och vinklingsbara pekskärmen av 3,2-typ (1,62 miljoner RGB-punkter).

creative angles
Point Switching

Sömlös växling av AF-punkt

Växla AF-punkter genom att trycka på ett tilldelat område på skärmen, till och med när du fotograferar via den elektroniska sökaren

Titta på en video

Utforska en värld av utbytbara objektiv

Upplev den kreativa flexibiliteten du får med de kompakta EF-M-objektiven, eller pröva på de över 80 olika objektiven i EF-objektivsystemet via monteringsadaptern EF-EOS M.

Explore-a-world-of-interchangeable-lenses

Utformad för enkel användning och komfort

Du kan enkelt och bekvämt fotografera med och bära kameran tack vare ett förfinat grepp och dess starka, lätta konstruktion.

Designed for ease and comfort

Fler fördelar med EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canons spegellösa kamera är en toppmodell som erbjuder kompromisslös systemkamerakvalitet och slutartider för entusiaster.

Läs mer