Mod25_GALI

Perfekt för kreativ filmning

Unika bioliknande filmer

Filma makalösa filmer med ett unikt bioliknande utseende och känsla. Dual Pixel CMOS AF erbjuder exakt motivföljning och dramatiska fokusövergångar kombinerat med Touch AF- och STM-fokuseringsteknik.
Se hur Dual Pixel CMOS AF fungerar

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Knivskarpa bilder varje gång

Fånga knivskarpa bilder i alla slags situationer, även när du använder objektiv utan bildstabilisator, tack vare 5-axlad stabilisering i kameran, som förbättras ytterligare vid kombination med EF-M- eller EF-S-objektiv som är kompatibla med dynamisk IS.
Se hur kamerans 5-axlade bildstabilisator fungerar

Mod38_HP

Fantastisk kvalitet

Skapa filmer i Full HD med 60 b/s och enastående djup och klarhet. Den höga bildhastigheten är utmärkt för jämn fotografering av snabba rörelser och ger dig fantastiska alternativ för uppspelning i slowmotion.

Ta kreativ kontroll

Utforska din kreativa sida med fullständig kontroll av bländare, slutartid och ljud med det manuella filmläget. Utöka dina alternativ för ljudinspelning med den externa mikrofoningången.

Mod39

Det är enkelt att redigera

Bevara fina högdagerdetaljer med högdagerprioritet. Utnyttja Canons bildstilar fullt ut för att maximera din redigeringsflexibilitet och enkelt kunna matcha ”känslan” i fotot över EOS- och Cinema EOS-enheterna.

EC394

Fler fördelar med EOS M5

EOS M5

EOS M5

Canons spegellösa kamera är en toppmodell som erbjuder kompromisslös systemkamerakvalitet och slutartider för entusiaster.

Läs mer