How to use your Canon camera as webcam!

CANONS STREAMINGPAKET

Så använder du din Canon-kamera som en webbkamera!

Det är enklare att hålla kontakten med släkt, vänner och kollegor med våra paket för videokonferenser och livestreaming. Oavsett om du har videomöten av hög kvalitet med klienter eller streamar spelsessioner med vänner kan du lita på våra förstklassiga paket för videokonferenser via USB.

USB-streamingpaket

Våra paket för videokonferenser via USB fungerar med ett sortiment av utvalda EOS- och PowerShot-kameror, men för att göra det enklare har vi skapat kompletta paket för videokonferenser med allt du behöver.

Det enda du behöver göra är att läsa den enkla stegvisa guiden nedan om hur du konfigurerar paketen för USB-streaming. De här streamingpaketen för Canon-kameror fungerar perfekt med populära plattformar för videokonferenser och livestreaming.

Konfiguration av USB-paket

EOS M50, EOS M6 Mark II och PowerShot G7 X Mark III samt deras pakettillbehör är byggda för tydligare färger, högre bildkvalitet och justerbar brännvidd. Håll kontakten när du arbeta hemifrån och pratar med släkt och vänner genom att förvandla din EOS- eller PowerShot-kamera till en webbkamera för videokonferenser.

Konfigurera dina USB-paket steg för steg – Steg ett:

Hämta programvaran EOS Webcam Utility. Du kan hämta den här programvaran genom att klicka på länkarna nedan.
Hämta för Windows
Hämta för Mac

Setting up your USB kits step by step – Step one:

Steg två:

Anslut kameran till nätströmmen. Sätt in strömadaptern och anslut nätadaptern och koppla sedan kameran till nätströmmen. Flera av våra kameror är kompatibla med nätströmsadaptrar som ersätter batteriet. För vissa kameror, bland annat PowerShot G7 X Mark III, levereras paketet för videokonferens med två batterier. Varje batteri har ström för upp till 100 minuter, så att du alltid kan hålla dig uppkopplad var du än befinner dig i världen.

Step two:

Steg tre:

Sätt på kameran.

Step three:

Steg fyra:

Ställ in filmmetod på kameran och växla till auto. På så sätt har du alltid rätt exponering.

Step four:

Steg fem:

Sätt in USB-kabeln i kameran och anslut den andra änden i en av USB-portarna på datorn.

Step five:

Steg sex:

Placera kameran på ett stativ och vinkla den mot dig.

Step six:

Steg sju:

Öppna din favoritleverantör för videokonferenser och gå till videoinställningarna. Klicka på EOS Webcam Utility i videoinställningarna så är du igång. Programvaran EOS Webcam Utility tillåter inte att du använder kamerans inbyggda mikrofon, men du kan använda datorns mikrofon eller ett headset som är anslutet till datorn för ljudkommunikation.

Step seven:

Canons streamingpaket

Uppgradera din nuvarande webbkamera med de nya streamingpaketen för Canon-kameror för bättre bildkvalitet.

Behöver du hjälp?

USB- och HDMI-streamingpaket fungerar med vårt sortiment av utvalda EOS- och PowerShot-kameror, men för att göra det enklare har vi tagit fram en köpguide så att du kan hitta den rätta Canon-kameran för dig.

Köpguide

Läs mer

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle_800x533
UTVALD PRODUKT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Perfekt för vloggare, livestreamare, videokonferenser och bloggare. En ansluten kamera som spelar in fantastisk video och bilder som dina följare kommer att älska.

KÖP NU

Visa detaljer

G7X MK III Vlogging

Fängslande filmer som publiken älskar

Fånga landskap i 4K-skärpa. Spela in sport i slow motion med höga bildhastigheter på upp till 120 b/s. Anslut en extern mikrofon för kristallklar ljudinspelning för dina resevloggar. Streama live med fantastisk kvalitet när du spelar och uppgradera webbkameran för videokonferenssamtalen på jobbet. Möjligheterna med PowerShot G7 X Mark III är oändliga.

Läs hela artikeln här

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Du kanske även är intresserad av …

Upptäck Canons sortiment av kameror och programvaror som hjälper dig att hålla dig uppkopplad var du än befinner dig i världen.