CANONS STREAMINGPAKET

Så konfigurerar du din Canon-kamera för livestreaming!

Canon Camera

Konfigurera din Canon-kamera som en webbkamera för livestreaming. Förvandla din EOS eller PowerShot till en spelkamera. Använd HDMI- till USB-filminspelningsenheten för att sända i HD från datorn. Canons HDMI-streamingpaket har allt du behöver för att hålla kontakten med dina vänner och följare online.

Konfigurera dina HDMI-streamingpaket

Streamingpaket för Canon-kameror fungerar perfekt med populära plattformar för videokonferenser och livestreaming. Det enda du behöver göra är att läsa den enkla stegvisa guiden nedan om hur du konfigurerar paketen för HDMI-streaming.

Konfigurera dina HDMI-streamingpaket steg för steg – Steg ett:

Sätt in strömadaptern, anslut nätadaptern och koppla kameran till nätströmmen. PowerShot G7 X Mark III och vissa andra kameror kan strömförsörjas med PD-E1 eller motsvarande USB PD-kompatibel strömförsörjning. Det gör att du kan använda din kamera länge.

Steg två:

Sätt på kameran.

Steg tre:

Ställ in filmmetod på kameran och växla till automatiskt läge. Gå till menyn för HDMI-informationsvisningen och stäng av informationsvisningen. Baserat på dina önskemål och kompatibilitet med HDMI-filminspelningsenheten kan du streama i 4K eller Full HD.*

Canons streamingpaket

Steg fyra:

Sätt in HDMI-kabeln i kameran och anslut den andra änden av kabeln till HDMI- till USB-filminspelningsenheten. Anslut filminspelningsenheten till en USB-port på datorn.

Canons streamingpaket

Steg fem:

Nu är det dags att montera kameran på stativet och vinkla den mot dig.

Se till att du väljer en HDMI-filminspelningsenhet i inställningarna för livestreamingprogramvaran och börja sända med din Canon-kamera.

Vad gäller ljud kan du med HDMI-paketen använda den inbyggda mikrofonen eller en extern mikrofon som är ansluten till kameran.

Canons streamingpaket

Canons streamingpaket

Uppgradera din nuvarande webbkamera med de nya streamingpaketen för Canon-kameror för bättre bildkvalitet.

 • Utrustning för livestreaming

  EOS M50 Mark II Interchangeable Lens Streaming Kit

  EOS M50 Mark II HDMI-paketet passar spelare, innehållsskapare och livestreamare och har allt du behöver för att sända.
 • Utrustning för livestreaming

  EOS M200 Interchangeable Lens Streaming Kit

  EOS M200 HDMI-paketet är en prisvärd lösning för alla som precis har börjat med livestreaming.
 • Utrustning för livestreaming

  Powershot G7 X Mark III Compact Lens Streaming Kit

  Med HDMI-paketet för G7 X Mark III kan du välja mellan att använda PD-E1 för obegränsad streaming eller batteridrift när du är ute och reser.

Behöver du hjälp?

USB- och HDMI-streamingpaket fungerar med vårt sortiment av utvalda EOS- och PowerShot-kameror, men för att göra det enklare har vi tagit fram en köpguide så att du kan hitta den rätta Canon-kameran för dig.
G7X MK III – Vlogging

UTVALD PRODUKT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Perfekt för vloggare, livestreamare, videokonferenser och bloggare. En ansluten kamera som spelar in fantastisk video och bilder som dina följare kommer att älska.

Fängslande filmer som publiken älskar

Fånga landskap i 4K-skärpa. Spela in sport i slow motion med höga bildhastigheter på upp till 120 b/s. Anslut en extern mikrofon för kristallklar ljudinspelning för dina resevloggar. Streama live med fantastisk kvalitet när du spelar och uppgradera webbkameran för videokonferenssamtalen på jobbet. Möjligheterna med PowerShot G7 X Mark III är oändliga.

G7X MK III – Vlogging

Du kanske även är intresserad av …

Upptäck Canons sortiment av kameror och programvaror som hjälper dig att hålla dig uppkopplad.

 1. Observera att vissa enheter kan överhettas om de streamas i 4K under en längre tid.