Canon Axelremsväska MS10

Axelremsväska MS10

Den här stadiga och eleganta väskan kombinerar på ett diskret sätt funktionalitet med mode för att hålla kameran och objektivet säkra - plus en surfplatta, tillbehör och personliga föremål - med enkel åtkomst på resande fot.

Canon Messenger Bag MS10

Fördelar

  • Äkta Canon-axelremsväska - snygg och diskret
  • Förvara din kameras viktigaste tillbehör på ett lättåtkomligt sätt
  • Flexibla inre avskiljare gör att du kan bära med dig det du behöver
  • Utformad för styrka och hållbarhet
  • Bekväm att bära med en justerbar axelrem

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Axelremsväska MS10

Snygg och diskret


Den officiella Canon-väskan har en diskret design med trendig grå finish, en subtil präglad svart-på-svart Canon-logotyp och Canon-röd interiör - plus hög kvalitet och funktionalitet du kan lita på.

Säker förvaring och enkel åtkomst


Förvara och transportera kamerautrustningen på ett säkert sätt, tack vare den vadderade avdelningsindelade konstruktionen med dragkedja till huvudfacket. Två magnetiska spännen håller väskans lock praktiskt stängt och möjliggör samtidigt snabb och enkel åtkomst till utrustningen - så att du inte missar en bild.

Perfekt för en dags fotografering


Ta med allt du behöver för en dags fotografering tack vare särskilt utrymme för en kamera och två objektiv plus en surfplatta. Ett inre fack med blixtlås och vadderade, justerbara avskiljare, med utrymme och flexibilitet för din utrustning. Det finns dessutom utvändiga fickor för personliga föremål och kameratillbehör.

Stark och hållbar


Den här väskan är robust, pålitlig och vattenavvisande, tillverkad av slitstarka, noggrant testade material av hög kvalitet och har en hållbar finish och stadiga fästen.

Bekväm att bära


En stark, tålig axelrem med lätt justerbart spänne ger maximal komfort när du bär en fullastad väska på resande fot.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Axelremsväska MS10, dess funktioner och vad den kan göra.