point and shoot photography

Point-and-shoot kamera

Vill du bara kunna rikta kameran och ta bilden? Canon har den bästa lösningen för dig: en kamera som är kompakt, snygg och tillräcklig liten för att få plats i fickan eller väskan.

Snygga kompaktkameror som gör intryck

Visa din stil med en IXUS-kompaktkamera. Bland de tunna och snygga kompaktkamerorna i IXUS-serien hittar du garanterat en kamera som passar just dig.

stylish photography

Högkvalitativ optisk zoom med Intelligent IS

Ta bilder av motiv på långt håll med imponerande detaljrikedom tack vare den optiska zoomen. Adaptiv Intelligent IS ger skarpa bilder och stadiga filmer.

Enkel delning och fjärrstyrd tagning med Wi-Fi

Wi-Fi med Dynamisk NFC gör att du kan ansluta och dela med kompatibla smarta enheter eller överföra till sociala nätverk direkt från kameran. Använd Canon Camera Connect-appen på din smartphone för att fjärrstyra kameran trådlöst.

Kompakta Wi-Fi-kameror

sharing photography

Fotografera och skapa lätt och snabbt

Smart Auto väljer automatiskt de perfekta inställningarna, oavsett vilket motiv du tänker fotografera. Utforska din kreativitet med konstnärliga och roliga kreativa lägen.

miniature effect

Miniatyreffekt

Kreativ bild

Originalitet kommer utan ansträngning med Creative Shot som automatiskt fångar fem ytterligare bilder av ditt foto på ett konstnärligt och överraskande sätt.

mill photography

#FreeYourStory

Våga. Var uttrycksfull. Var originell. Visa oss livet genom ditt objektiv. Oavsett om du fotograferar, skriver ut eller filmar vill vi se ditt unika perspektiv på världen, skapat av dig.

Läs mer

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Alla funktioner är inte tillgängliga för alla kameror.