Canon wi-fi compact cameras

Wi-Fi-kompaktkameror

Håll dig ständigt uppkopplad med Canons kompaktkameror med Wi-Fi-funktion. Överför, skriv ut och säkerhetskopiera bilder på smarta enheter med en tryckning.

Connect camera with smarphone

Anslut till smartphones och surfplattor

Anslut Wi-Fi-kameran till en smartphone eller datorplatta med Canon Camera Connect-appen. Överför bilder direkt eller spara dem på mobila enheter med en Wi-Fi-knapp som ger snabb åtkomst till kamerans trådlösa funktioner.

Titta på en video

Upptäck mer om Canon Camera Connect-appen

Håll dig uppkopplad med Bluetooth®

Enkel aktivering av en fullständig trådlös anslutning med Bluetooth®-lågenergiteknik, som behåller en ständig länk mellan din Bluetooth-utrustade Wi-Fi-kamera och kompatibla smarta enheter**.

Camera connection with Bluetooth

Kontrollera och visa bilder på håll på ett smidigt sätt

Justera slutaren, den optiska zoomen och blixten och titta på bilder i realtid via en smartphone. Ta fantastiska naturbilder eller selfies med trådlös fjärrfotografering via Canon Camera Connect-appen.

Wireless remoote shooting

Anslut till omvärlden

Överför dina senaste äventyr till Connect Station CS100 med bara en tryckning på NFC-kameran. Titta sedan på bilder och filmer i Full HD på din TV och dela dem med familj och vänner på nätet.

Ta reda på mer om Connect Station CS100

Connect station CS100

Anslut och skriv ut

Du kan även skriva ut bilder från Connect Station eller överföra bilder trådlöst från kameran till en kompatibel skrivare.

Print images

Geotagga bilder via mobil GPS

Använd GPS-utrustade smarta enheter och geotagga bilder som du tar med kameran för att skapa ett register över minnesvärda platser. Med Camera Connect-appen loggar du din position och synkroniserar den med kameran, så bäddas positionsdata in i varje bildfil.

Geotag images

*För direktöverföring till internet, bildsynkronisering och överföring via server måste du ha ett image.canon-konto. image.canon kan kanske inte användas i alla länder.

Wi-Fi-anslutning och funktioner varierar beroende på modell och region. iPad, iPhone, iPod och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. och som är registrerade i USA och i andra länder. YouTube, Android och Google Drive är registrerade varumärken som tillhör Google Inc.

Facebook och F-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Facebook Inc. Twitter är ett registrerat varumärke som tillhör Twitter, Inc.
FLICKR-märket är ett registrerat varumärke som tillhör Yahoo! Inc.

Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Canon Inc. sker under licens. Övriga varumärken och handelsnamn tillhör respektive ägare.

**Kräver en smart enhet utrustad med Bluetooth i version 4.0 (eller senare). Kräver även en smart enhet med operativsystemet iOS 8.4 (eller senare) eller Android 5.0 (eller senare)