Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Det enkla sättet att ljussätta dina bilder med ett indirekt/vinklingsbart blixthuvud för flexibel och kreativ ljussättning för naturliga resultat inomhus.

Köp nu

Gör det enklare än någonsin att få bra resultat vid fotografering med blixt

Skapa ett naturligt utseende och känsla genom att låta blixten studsa mot väggar och tak, eller genom att fjärrutlösa den externa Speedlite EL-100. Auto-läget tar hand om de tekniska detaljerna, så att du kan komma igång med blixt för bättre bilder av händelser, familj och vänner.

Läs mer

Canon Speedlite EL-100

Fotografering med blixt på ett enkelt sätt

Ljussätt inomhus och utomhus med Speedlite EL-100 – den har större kapacitet än en inbyggd blixt och en inställningsratt för inställning och användning. Den horisontella och vertikala funktionen för indirekt blixt ger ljusare och samtidigt smickrande resultat inomhus och låter dig vara kreativ med ljussättningen.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Bli kreativ

När du är redo att experimentera med ljussättningen har Speedlite EL-100 några fantastiska funktioner som du kan prova. Bland annat stroboskopblixt för att frysa ett motiv i snabba bildserier och synkronisering med andra ridån för att framhäva känslan av fart – båda är suveräna för att fånga rörliga motiv.

Kompakt och kraftfull

Speedlite EL-100 drivs med AA-batterier och väger bara 190 g, vilket gör den tillräckligt lätt att ta med vid familjetillställningar och händelser och få fantastiska resultat. Den har ett ledtal på 26 och ett manuellt zoomhuvud som kan justeras för optimal spridning av ljuset.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Trådlös teknik för kreativ ljussättning

För att få mer tredimensionella ljuseffekter kan du använda Speedlite EL-100 som en trådlös optisk sändare för att utlösa fjärrstyrda blixtar från olika platser eller använda den externt som en optisk mottagare som styrs från kompatibla EOS-kamerahus.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Canon har som mål att uppnå netto noll koldioxidutsläpp från sina affärsverksamheter före 2050

Vi tänker uppnå det genom att leverera en genomsnittlig förbättring på 3 % per år i indexet för förbättringar av koldioxidutsläpp per produkt. Det skulle innebära en minskning på ungefär 50 % från 2008 till 2030. Detta är i linje med den minskningsnivå som anges i Parisavtalet.

Vi fortsätter att genomföra målgranskningar ur ett långsiktigt perspektiv som ett sätt att kontrollera vårt bidrag till ett samhälle med lägre koldioxidutsläpp.

Upptäck mer

Tekniska data

Läget Auto

För enkel fotografering med blixt

Ledtal 26 (ISO 100, m)

Stor kapacitet

Indirekt blixt

Vertikal och horisontell justering

Optisk sändare/mottagare

För extern blixt

Vikt

190 g

Se fullständig specifikation

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Medföljer leveransen

Speedlite EL-100

Mjuk väska

Ministativ

Användarhandbok

Du kanske även är intresserad av …

Canon Speedlite EL-100
Betyg och recensioner