Canon 10x30 IS II

10x30 IS II

10x kikare med bildstabilisator, perfekt på resan, vid fågelskådning och på sportevenemang

Fördelar

  • Kom 10x närmare avlägsna motiv, var du än är
  • Superstadig visning med en kraftfull optisk bildstabilisator
  • Precisionsoptik från Canon för god återgivning och exakta färger
  • Välbalanserad gummiklädd konstruktion för hållbarhet och komfort
  • Perfekt vid fågelskådning, på resor och sportevenemang
10x30 IS II Lifestyle

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon 10x30 IS II

Kom 10x närmare avlägsna motiv, var du än är


Kompakt, lätt och praktisk kikare som gör att du kommer 10x närmare avlägsna objekt, med intensitet och skärpa. Lätt att bära med dig vart du än går, och är perfekt vid fågelskådning, på resor och olika sportevenemang.

Superstadig visning med kraftfull optisk bildstabilisator


En kraftfull optisk bildstabilisator som snabbt och korrekt motverkar många olika typer av skakningar och rörelser. Den korrigerar till och med skakningar som uppstår vid panorering om du följer ditt motiv eller tittar från ett fordon i rörelse. Avsevärt lägre energiförbrukning ger dig upp till 9 timmars kontinuerlig användning med en enda uppsättning batterier*.

Precisionsoptik från Canon med överlägsen återgivning


Få utmärkt kvalitet med god återgivning och låg distorsion tack vare Canons precisionsoptik. Optiken har Super Spectra-beläggning, som återfinns i Canons ansedda EF-objektiv, och som ger visning med hög kontrast och korrekt färgåtergivning, samtidigt som du slipper oönskade inre reflektioner som kan orsaka spökbilder och slöjor.

Underbart synfält från kant till kant


Tydliga synfält blir möjliga med ett klart och plant synfält med låg distorsion ända ut i kanterna, tack vare bildfältsutjämnande optik och Porro II:s prismadesign. Det är enkelt att se hela synfältet med 14,5 mm långa ögonmusslor – perfekt om du använder glasögon.

Utformad för enkel användning, hållbarhet och komfort


Utformad med ett förstklassigt grepp och skön design samt stora ögonmusslor för bekväm och välbalanserad användning. Den strategiskt placerade bildstabilisatorknappen och den smidiga fokusjusteringsringen är lättåtkomliga för både den vänstra och högra handens fingrar, medan ett lågreflekterande yttre och en front med låg reflexionsfaktor bidrar till att fåglar och andra vilda djur inte blir störda.

*Tester baserade på Canons standarder, se specifikationerna för mer information

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon 10x30 IS II, dess funktioner och vad den kan göra.