Canon 10x42L IS WP

10x42L IS WP

Förstklassig och vattentät* kikare med 10x förstoring och Canons ljusstarka L-serieoptik och optisk bildstabilisator, som passar perfekt för superstadig användning i extrema väderförhållanden.

Fördelar

  • Premium L-serien, ljusstark kikare med 10x zoom
  • Vattentät* och tålig för extrema väderförhållanden
  • Superstabilt synfält med bildstabilisator
  • Stor 4,2-millimeters utgångspupill för ett ljusstarkt synfält
  • Bekvämt ögonavstånd på 16 mm
Binoculars

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon 10x42L IS WP

Ljusstark och förstklassig kikare med 10x förstoring som passar perfekt i svagt ljus


Förstklassig kikare med hög kontrast och 10x förstoring med Canons precisionsoptik i L-serien och två linser med UD-optik (Ultra-Low Dispersion) samt Super Spectra-beläggning för en extremt tydlig bild. Med utgångspupillen på 4,2 millimeter får du ett ljusstarkt synfält, även vid dåliga ljusförhållanden

Vattentät* och tålig för extrema väderförhållanden


Helt vattentät* för att klara de tuffaste utomhusmiljöer, med vädertätning enligt JIS klass 7. Den är lätt att greppa även om den är våt och ytskiktet i gummi skyddar den mot alla upptänkliga äventyr. Den särskilda metallbeläggningen på alla externa ytor förhindrar imma på objektivet.

Superstabilt synfält


Stabil återgivning tack vare Canons bildstabilisator (IS) som motverkar ett brett utbud av skakningar vid handhållen användning, eller när du befinner dig på ett fordon eller en båt i rörelse. Små gyroskop i kikaren känner av minsta rörelse, och den vinklingsbara prisman flyttas då för att justera det inkommande ljusets refraktionsvinkel.

Hitta snabbt motivet med ett utmärkt synfält


Upplev vacker återgivning med klara, plana bilder med låg distorsion från kant till kant med en generös återgivning på 59,2° och Canons dubbla fältplaningslins. Se hela återgivningen med ett ögonavstånd på 16 mm – perfekt om du använder solglasögon eller glasögon.

Utformad med användarvänlighet och bekvämlighet i åtanke


De förlängbara ögonmusslorna i gummi kan anpassas för en bekväm och välbalanserad visningsupplevelse, och den jämna fokusjusteringsringen ger enkel fingertoppsåtkomst med valfri hand. Korrigeringslåset förhindrar oavsiktliga dioptriinställningsfel.

* Vattentät enligt JIS klass 7

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon 10x42L IS WP, dess funktioner och vad den kan göra.