Canon 12x36 IS III

12x36 IS III

Kraftfull 12x kikare med bildstabilisator, perfekt vid fågelskådning, på resor och sportevenemang

Fördelar

  • Kraftfull kikare som tar dig 12x närmare
  • Superstadig visning med en kraftfull optisk bildstabilisator
  • Precisionsoptik från Canon för god återgivning och exakta färger
  • Välbalanserad gummiklädd konstruktion för hållbarhet och komfort
  • Perfekt vid fågelskådning, på resor och sportevenemang
Binoculars

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon 12x36 IS III

Kraftfull kikare som tar dig 12x närmare


Den kraftfulla och lätta kikaren får avlägsna och knappt synliga objekt att komma 12x närmare med intensitet och skärpa. Lätt att bära med dig vart du än går, och är perfekt vid fågelskådning, på resor och sportevenemang.

Superstadig visning med kraftfull optisk bildstabilisator


En kraftfull optisk bildstabilisator som snabbt och korrekt motverkar många olika typer av skakningar och rörelser. Den korrigerar till och med skakningar som uppstår vid panorering om du följer ditt motiv eller tittar från ett fordon i rörelse. Avsevärt lägre energiförbrukning ger dig upp till 9 timmars kontinuerlig användning med en enda uppsättning batterier*.

Precisionsoptik med överlägsen återgivning


Få utmärkt kvalitet med god återgivning och låg distorsion tack vare Canons precisionsoptik. Optiken har Super Spectra-beläggning, som återfinns i Canons ansedda EF-objektiv, och som ger visning med hög kontrast och korrekt färgåtergivning, samtidigt som du slipper oönskade inre reflektioner som kan orsaka spökbilder och slöjor.

Underbart synfält från kant till kant


Tydliga synfält blir möjliga med ett klart och plant synfält med låg distorsion ända ut i kanterna, tack vare bildfältsutjämnande optik och Porro II:s prismadesign. Det är enkelt att se hela synfältet med 14,5 mm långa ögonmusslor – perfekt om du använder glasögon.

Välbalanserad konstruktion för enkel användning, hållbarhet och komfort


Utformad för enkel användning, hållbarhet och komfort med ett förstklassigt grepp och skön känsla samt stora ögonmusslor av gummi för bekväm och välbalanserad användning. Du når enkelt den praktiskt placerade bildstabilisatorknappen och den smidiga fokusjusteringsringen med både högra och vänstra handens fingrar, samtidigt som det stora, slitstarka ytskiktet av gummi förbättrar hanteringen och greppet.

*Tester baserade på Canons standarder, se specifikationerna för mer information

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon 12x36 IS III, dess funktioner och vad den kan göra.

12x36 IS III Betyg och recensioner