Canon 15x50 IS All Weather

15x50 IS All Weather

Högkvalitetskikare för alla väderförhållanden med Canons precisionsoptik och optisk bildstabilisator för fantastiskt skärpa, stadig och bekväm visning i tuffa förhållanden eller vattenmiljöer.

Fördelar

  • Kom 15x närmare med överlägsen Canon-kvalitet
  • Byggd för att klara tuffa väderförhållanden
  • Superstadigt synfält med hög förstoring
  • Hitta snabbt motivet med ett brett synfält
  • Bekväm och robust konstruktion

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon 15x50 IS All Weather

Kom 15x närmare med överlägsen Canon-kvalitet


Kraftfull kikare med enastående kvalitet, 15x förstoring och Canons precisionsoptik med UD-optik (Ultra-Low Dispersion) som minskar kromatisk aberration och Super Spectra-beläggning som ger en levande bild med hög kontrast och exakta färger.

Byggd för att klara tuffa väderförhållanden


Utmärkt återgivning även vid tuffa väderförhållanden tack vare väderbeständigheten enligt JIS klass 4. Den robusta konstruktionen har en gummerad yta som klarar av tuffa förhållanden, vilket gör att dessa kikare passar perfekt för krävande bruk.

Superstadigt synfält med hög förstoring


Upplev stadig återgivning tack vare Canons bildstabilisator (IS) som motverkar skakningar och rörelser vid handhållen användning, eller när du befinner dig på ett fordon eller en båt i rörelse. Den här ljusstarka kikaren har en främre lins med 50 mm diameter för ett ljusstarkt synfält.

Hitta snabbt motivet med ett brett synfält


Hitta snabbt motivet med ett brett 61º synfält med hög skärpa, plan bild och låg distorsion från kant till kant tack vare Porro II-prismaoptiken och det dubbla fältutslätningselementet.

Robust men ändå enkel och bekväm


Utformad för bekväm användning under långa perioder, även när du använder solglasögon eller glasögon, tack vare det justerbara okularet med ett ögonavstånd på 15,0 mm som minimerar "tunneleffekten".

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon 15x50 IS All Weather, dess funktioner och vad den kan göra.