Canon 8x25 IS

8x25 IS

Liten och lätt kikare med 8x zoom och bildstabilisator, perfekt för resor, konserter och sport

Fördelar

  • Den är liten och lätt, och passar perfekt för resan eller evenemang
  • 8x förstoring tar dig nära motivet
  • Superstadig visning med optisk bildstabilisator
  • Canon-optiken ger en god återgivning och exakta färger
  • Välbalanserad design för enkel och bekväm användning

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon 8x25 IS

Liten och lätt med 8x förstoring


Ultrakompakt med en bredd på endast 12 cm och en vikt på endast 490 gram. Den här lätta kikaren får enkelt plats i en väska och tar dig 8x närmare motivet, oavsett var du befinner dig. Den är perfekt för resan, pjäser, konserter och ett brett utbud av publiksporter där du behöver komma nära motivet.

Superstadig visning med optisk bildstabilisator


Upplev en superstadig återgivning av dina motiv och använd kikaren bekvämt under en längre tid tack vare den optiska bildstabilisatorn, som snabbt och exakt motverkar olika typer av rörelser och handskakningar. CR123A-litiumbatteriet ger upp till 6 timmars kontinuerlig användning*.

Canon-optiken ger en god återgivning och exakta färger


Utmärkt kvalitet med låg distorsion och god återgivning tack vare Canons precisionsoptik. Objektiven har en Super Spectra-beläggning som ger levande bilder med hög kontrast och exakt färg, samtidigt som oönskade inre reflektioner som kan orsaka spökbilder och slöjor elimineras.

Underbart synfält från kant till kant


Upplev ett fritt synfält ända ut i kanterna tack vare fältutslätningselementet. Fokusera på motiv som bara ligger 3,5 meter bort och ett bekvämt ögonavstånd på 13,5 mm.

Utformad för enkel användning, hållbarhet och komfort


Den centralt belägna och stora IS-knappen och den jämna fokusjusteringsringen ger enkel fingertoppsåtkomst med valfri hand. Kikaren har också en +/- 3,0 dioptri som anpassar sig efter din syn, och ögonmusslan i gummi passar perfekt för alla med glasögon.

* Testad enligt Canon-standarder

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon 8x25 IS, dess funktioner och vad den kan göra.