Canon F-715SG

F-715SG

Den avancerade funktionsräknaren F-715SG har en stor 2-radig LCD-display och finns i tre färgvarianter. Den är delvis tillverkad av återvunnet Canon-material, vilket gör den till ett miljöanpassat val.

Fördelar

  • Stor 2-radig LCD-display
  • 250 funktioner
  • Upp till 16 decimaler för interna beräkningar
  • Ett miljöanpassat val, tack vare återvunnet plastmaterial från Canon för det undre och hårda fodralet.
  • Pålitlig dubbel strömkälla: solcell och batteri
  • Tre färgvarianter

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon F-715SG

Tydligare visning med stor 2-radig display


Funktionsräknaren F-715SG har en extra stor 2-radig LCD-display och passar perfekt för studier, tentamen och hemuppgifter. På den översta raden visas inmatningarna, på den understa raden visas resultaten – svar kan visas med upp till 10 siffror och en 2-siffrig exponent. Eftersom teckenstorleken på huvuddisplayen är 9,6 x 3,96 mm kan du enkelt läsa resultaten.

Hela 250 funktioner


Den här funktionsräknaren har alla viktiga funktioner som studenter behöver för sina studier inom matematik och naturvetenskap, inklusive basmatematik, trigonometri, statistik, fysik och teknik. F-715SG har hela 250 funktioner och klarar avancerad problemlösning. Den har kapacitet att lagra i minnet och återkalla upp till 17 beräkningar, så att användarna kan prova sig fram med olika mönster och koncept. Dessutom kan interna beräkningar med upp 16 decimaler göras, vilket ger ett mer exakt resultat.

Delvis tillverkad av återvunnet Canon-material


F-715SG är både ett praktiskt och miljöanpassat val. Det beror på att Canon använder kasserat platsmaterial vid tillverkningen av det undre och hårda fodralet. Det innebär att kasserat material får nytt liv.

Pålitlig dubbel strömkälla


Funktionsräknaren drivs av både solceller och batteri, vilket gör den extra pålitlig vid tentamina. Använd det energibesparande solcellsalternativet när rätt ljusförhållanden råder och växla tillbaka till batteriet vid behov. F-715SG varnar också i god tid när batteriet börjar ta slut. När den inte används under 7 minuter stängs räknaren av tack vare funktionen för automatisk avstängning, vilket sparar på batteriet ytterligare.

Tre snygga färger


Den praktiska och snygga F-715SG finns i svart eller två vita varianter. Du kan välja mellan magenta eller blå på piltangenten och det skyddande fodralet. Eftersom den bara väger 124 gram är den lätt att ta med sig. Det hårda skjutbara fodralet skyddar knappsatsen och displayen från stötar och slag.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon F-715SG, dess funktioner och vad den kan göra.