Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Den här kompakta,lätta, flexibla filmkameran med Dual Pixel CMOS AF och en Super 35 mm-sensor levererar fantastiska Full HD-filmer med upp till 50P/59,94P och ett otroligt 12-stegs dynamiskt omfång, upp till motsvarande ISO 204800.

Fördelar

  • Högkvalitativa resultat i Full HD
  • Utmärkta prestanda i svagt ljus
  • Avancerade reglage för autofokus och bild
  • Enkel fjärrinstallation och -inställning
  • Flexibel konfiguration

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon ME200S-SH

Hög kvalitet, resultat i Full HD


ME200S-SH har en 8,29 MP Super 35 mm CMOS-sensor och producerar professionella filmer i Full HD 1080p/1080i/720p som kan spelas in på en extern enhet med upp till 12 stegs dynamiskt omfång med Canon Log eller Wide DR-läge. Minskad rörelseoskärpa med stöd för bildhastigheter på upp till 50P/59,94p möjliggör slowmotion-filmning.

Utmärkta prestanda i svagt ljus


ME200S-SH är perfekt för en mängd tillämpningar, till exempel vid tagningar i svagt ljus och på avstånd. Kameran har en maximal känslighet motsvarande ISO 204800. Den kan också ta infrarött i färg, med hjälp av ett indragbart infrarött spärrfilter som aktiveras genom en knapptryckning.

Avancerade reglage för autofokus och bild


ME200S-SH har Dual Pixel CMOS autofokus, vilket möjliggör kontinuerlig AF med kompatibla EF-objektiv. Denna sensorbaserade fasavkänningsteknik är utformad för att ge ett jämnt, högpresterande kontinuerligt fokus. Det är en unik teknik utvecklad av Canon, som hjälper till att maximera de kreativa alternativ som ljusstarka objektiv och kort skärpedjup ger. Elektroniskt styrda gråfilter ger också större kontroll över bilden, medan flera anpassade bildinställningar kan sparas och hämtas för senare användning.

Enkel fjärrinstallation och -inställning


Den lilla kompakta och lätta ME200S-SH har omfattande anslutningsmöjligheter för monitor, utgång för extern inspelningsenhet samt fjärrkontroll, inklusive HDMI-utgång, Genlock och två 3G/HD-SDI-kontakter. Fjärrstyrning kan ske via två uttag, inklusive ett 2,5 mm-uttag och RS-422-terminal för Canon Remote Controller RC-V100*

Flexibel konfiguration


ME200S-SH har EF-fattning med Cinema Lock och är kompatibel med ett stort urval EF/EF-S-objektiv i Canons sortiment, bland annat zoomobjektiv, fasta objektiv och vissa Canon Servo-objektiv** (med 12-stiftsgränssnitt) för bättre kontroll och kreativa möjligheter.

Automatiska tagningsalternativ


ME200S-SH är enkel att installera och använda och har en rad olika automatiska lägen, bland annat tidsförval (Tv), bländarförval (Av) och automatisk förstärkningskontroll (AGC)*** samt automatisk vitbalans och One-Shot AF. Manuell styrning är alltid tillgänglig, vilket ger dig kreativ kontroll över kamerainställningarna när du behöver det.

Chroma Key på ett enkelt sätt


Stöd för Chroma Key har förbättrats för ME200S-SH, vilket gör den idealisk för nyheter, presentationer eller till och med specialeffekter i oberoende filmer.***

* Med Canons protokoll, kan kräva en serviceuppdatering.
** Lista över kompatibla objektiv – ska bekräftas.
*** Vissa funktioner kan kräva en uppdatering av den inbyggda programvaran.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon ME200S-SH, dess funktioner och vad den kan göra.

Full HD movies

Full HD-filmer

Oversampling

Översampling HD-bearbetning för skarpare bilder

Dual pixel CMOS AF

Jämn, kontinuerlig AF i filmer

Wide DR Gamma

Fånga detaljer i både högdagrar och skuggor

DIGIC DV4

DIGIC-bearbetning