Canon ME20F-SH

Filma från dagsljus till stjärnljus

Upptäck en ny värld av kreativa möjligheter inom filmskapande! Den innovativa fullformats filmkameran ME20F-SH med Full HD ger ultrasnabb prestanda i svagt ljus och infraröd kapacitet med oöverträffad känslighet på ISO-värden över 4 miljoner.

0%

  Vi presenterar ME20F-SH

  Se hur ME20F-SH presterar

  Gör tagningar i färg och svagt ljus som aldrig förr

  ME20F-SH

  Gör tagningar med maximal ljusinsamlingsförmåga

  En speciell, nyutvecklad 35 mm 2,26 megapixels CMOS fullformatssensor framtagen för filminspelning i svagt ljus. Med större pixelstorlekar maximerar sensorn ljusinsamlingskapaciteten och levererar bilder med lågt brus under extremt svaga ljusförhållanden.

  Filma med ISO-värden över 4 miljoner

  Tack vare en högsta ISO som överstiger oöverträffade 4 miljoner (+75 dB) kan ME20F-SH se och filma i nästan totalt mörker på mindre än 0,0005 lux. Du kan alltså filma natthimlen när det enda ljuset kommer från stjärnorna (med ett f/1,2-objektiv vid 29,97P och maximal förstärkning (gain)).

  B4_F2

  Färgkameran som ser i mörker

  Se och filma i färg

  ME20F-SH kan tydligt se och identifiera färger, även under extrema förhållanden med svagt ljus och höga gain-inställningar. Kameran har dessutom den en extra fördelen och möjligheten att ta infrarött i färg.

  B4_F3

  Resultat i högkvalitativ Full HD

  Flexibel kontroll över kreativa alternativ

  Automatiska tagningsalternativ

  ME20F-SH är enkel att installera och använda och har en rad automatiska lägen, bland andra tidsförval (Tv), bländarförval (Av) och automatisk förstärkningskontroll (AGC)* samt automatisk vitbalans och One-Shot AF. Manuell styrning är alltid tillgänglig, vilket ger dig kreativ kontroll över kamerainställningarna när du behöver det.

  * Vissa funktioner kan kräva en uppdatering av den inbyggda programvaran. Mer …

  B4_F1
  B4_F2

  Anpassade bildinställningar

  Kamerans meny Anpassad bild erbjuder en mängd olika alternativ som styr olika aspekter av bilden som skapas. Du kan spara upp till sex anpassade bildfiler i kameran för senare användning eller använda en av tre förinställningar för anpassade bildfiler (Canon Log och Wide DR eller EOS Standard).

  Chroma Key på ett enkelt sätt

  Stöd för Chroma Key har förbättrats för ME200S-SH, vilket gör den idealisk för nyheter, presentationer eller till och med specialeffekter i oberoende filmer.*

  * En uppdatering av den inbyggda programvaran kan krävas. Mer …

  Brett ISO-område

  ME20F-SH har ett enormt ISO-intervall från 800 (0 dB) till över 4 miljoner (+75 dB). Filmskapare kan alltså göra inspelningar både i dagsljus och stjärnljus.

  B4_F3

  Fjärrstyrning av inbyggda filter

  Med den kompatibla fjärrkontrollen RC-V100 kan du snabbt och enkelt fjärrstyra de inbyggda, elektroniskt styrda gråfiltren (3-stegs och 6-stegs) och IR-spärrfiltret i ME20F-SH.

  B4_F4

  Smidig kompatibilitet och konfiguration

  Flexibel installation för enkel användning

  Kompakt och lätt kamerahus

  ME20F-SH är en kompakt och lätt kamera som endast väger 1,1 kg och har måtten ca 102 x 116 x 113 mm (B x H x D). Den är perfekt för tagning i svagt ljus, oavsett om det är på land eller under vatten.

  B5_F1

  Enkel montering och placering

  Med både övre och nedre fästpunkter kan ME20F-SH flexibelt och enkelt monteras på robothuvuden, hållare, kranar och stativ och gör den lätt att integrera i arbetsflöden. Det är helt enkelt en unik allroundkamera för nästan alla ljusförhållanden.

  Aurora Skycam

  Filmgalleriet

  ”Miss Aurora’s Dance” med ME20F-SH

  Specifikationer

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Medföljer leveransen

  Rekommenderas för dig