XF200

XF200 kombinerar avancerad bildkvalitet med säkerheten och flexibiliteten hos inspelning i dubbelt format. Den är kompakt och lätt, vilket gör den idealisk för alla typer av användare.

Fördelar

  • 20 x, f/1.8 objektiv med vidvinkelzoom, för fantastiska bilder på längre avstånd
  • HD CMOS PRO-sensorn ger en fantastisk bildkvalitet, även i svagt ljus
  • Kompakt och lätt design med funktioner för 3 objektivringar och roterbart handtag
  • OLED-skärmen och en sökare på 1,23 miljoner punkter ger effektiv övervakning
  • Dela innehåll enkelt med inbyggt Wi-Fi eller Ethernet, spela in proxyfiler direkt till andra enheter
  • Inspelning i dubbla format: standarden 50 Mbit/s MPEG2-codec, samt MP4-inspelning i HD eller SD
  • Bred DR-gamma hjälper till att undvika överexponering
  • Ljudinspelning i 4 kanaler; 2 XLR-ingångar
  • IR-inspelningsläge med förbättrad IR-lampa
  • Lagra GPS-platsinformation (valfritt tillbehör)

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon XF200

Avancerat bildbehandlingssystem från Canon


XF200 har ett avancerat kamerasystem som kan ge fantastiska filmer och korta svarstider så att du kan hantera alla typer av tagningssituationer. Med ett vidvinkelobjektiv på 26,8 mm med 20x zoom kommer du ännu närmare motivet, medan funktionen för dynamisk optisk bildstabilisering kompenserar för kameraskakningar i 5 riktningar så att du får riktigt stadiga filmer.

HD CMOS PRO-sensorn från Canon kombinerat med DIGIC DV 4-processorn ger en enastående bildkvalitet, även i svagt ljus, samt ett enastående dynamiskt omfång och verklighetstrogen färgåtergivning. Bred DR-gamma hjälper till att minska överexponering medan en infraröd fotograferingsmetod gör att kameran enkelt kan användas kvällstid – idealiskt för vildmarksfotografen.

Bildkvaliteten komplementeras av avancerade ljudfunktioner, med stöd för ljudinspelning med linjär PCM i 4 kanaler.

Bekväm och exakt kontroll


XF200 är kompakt till storleken, diskret och behaglig att använda tack vare sitt roterbara handtag och 3 objektivringar. OLED-skärmen med en upplösning på 1,23 miljoner punkter är lätt att se, även i starkt solljus, vilket innebär bättre svarstider, upplösning, kontrast och färgåtergivning än motsvarande LCD-skärmar. Videokameran har en stor 1,14 cm (0,45 tum) elektronisk sökare med 1,23 miljoner punkter som kan vinklas i upp till 68 grader så att du kan filma ur olika positioner.

Mångsidiga inspelningsalternativ


XF200:s funktion för inspelning i dubbelt format ger flexibilitet, hastighet och datasäkerhet. Du kan spela in film i två olika format samtidigt, vilket innebär direkt säkerhetskopiering och alternativa resultat. Filmer i Full HD kan lagras på två CF-kort med en standard på 50 Mbit/s MPEG2-codec, medan en MP4-version kan sparas till ett SD-kort antingen i Full HD eller i en lägre upplösning – perfekt för snabb filöverföring i program som nyhetsinsamling. Det går till och med att strömma proxyfiler med låg upplösning direkt till en annan enhet, till exempel en smartphone.

Integrera och dela


Det är enkelt att dela innehåll tack vare inbyggda anslutningsmöjligheter till Wi-Fi och Ethernet. Du kan titta på filmer på en annan enhet, till exempel en surfplatta eller smartphone, eller överföra dem direkt via FTP.

Anslutningsmöjligheten möjliggör även fjärrstyrning av kameran via en webbläsare och Canons trådbundna fjärrkontroll RC-V100 kan också konfigureras.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon XF200, dess funktioner och vad den kan göra.

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

20x optisk zoom

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dynamisk optisk bildstabilisator

Rotating Grip

Roterande handtag

WiFi Cert

Wi-Fi-fjärrstyrning och enkelt att dela

MXF 50Mbps

MXF 50 Mbit/s

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

35 Mbit/s MP4-inspelning

XF200 Betyg och recensioner

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, utbildning, produktinformation och nyhetsuppdateringar i den definitiva bevakningen för såväl professionella Canon-fotografer och -filmare som för avancerade entusiaster i hela världen.