Canon IXUS 160

IXUS 160

Den här snygga IXUS-kameran med 20 megapixels och Smart Auto är flexibel, rolig och liten nog att bära med sig överallt, och med den kan alla få vackra foton och HD-filmer med äkta Canon-kvalitet.

IXUS 160

Fördelar

 • Stil och enkelhet i fickan med en ultratunn IXUS
 • Föreviga de största ögonblicken – både nära och på avstånd
 • Fånga imponerande detaljer med 20 MP
 • Vackra bilder med enkel sikta och tryck-funktion med Smart Auto
 • Ha kul och experimentera med kreativa filter

Detaljerade egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon IXUS 160

Perfekta bilder med en fickformatskamera


Den ultratunna och snygga IXUS 160 är liten nog att få plats i din väska eller ficka och gör det enkelt att få foton och filmer med enastående kvalitet var du än befinner dig.

Fotografera långt och brett


Fånga varje ögonblick enkelt med ett flexibelt 28 mm vidvinkelobjektiv och 8x optisk zoom. Kom närmare avlägsna motiv med 8x optisk zoom eller ännu närmare utan att förlora i bildkvalitet med 16x ZoomPlus.

Utomordentliga detaljer för dina bästa minnen


Njut av bilder med fantastisk kvalitet och detaljer. Du kan vara flexibel när du komponerar och beskär dina foton eller skapa snygga utskrifter i affischformat tack vare 20 megapixels.

Enastående bilder


Ta fantastiska foton eller spela in filmer med smidiga Smart Auto, som väljer de perfekta kamerainställningarna åt dig – oavsett motiv. Du behöver bara sikta och trycka. Använd hjälpknappen för snabb och lättbegriplig vägledning till hur du använder kameran och dess funktioner.

Få utlopp för din kreativitet


Experimentera och ha roligt med olika kreativa filter. Du kan återskapa effekten hos ett Fisheye-objektiv, göra att motiven i stillbilder eller filmer ser ut som modeller i miniatyr och mycket mer därtill.

HD-filmer nära till hands


Det är lätt och enkelt att göra bra filmer. Med en enda knapptryckning kan du enkelt spela in utomordentliga HD-filmer (720p). Utnyttja den kreativa flexibiliteten du får genom att filma med den optiska zoomen och ändå få fina, skarpa resultat.

Sätt din personliga prägel på dina bilder


Ta egna bilder med snabb och enkel kontroll över bildinställningarna, som till exempel ljusstyrka och färgintensitet. Förhandsgranska resultaten under komponeringen med Livejustering och visa dem för dina vänner på kamerans 6,8 cm LCD-skärm. Kombinera med en Canon Connect Station så kan du enkelt dela dina foton och filmer med övriga världen på sociala medier och i onlinealbum och titta på dem med vänner och familj på en HD-TV.

Bra bilder på människor


Ta bra bilder på dina vänner med ansiktsigenkänning. Den kan identifiera flera ansikten i en enda bild och se till att de förblir skarpa och att de får optimal ljusstyrka. Ansiktsigenkänning garanterar också att hudfärgerna blir naturliga, även vid ovanliga ljusförhållanden.

Eco Mode


Utmärkt för dagsutflykter. I Eco Mode minskar batteriförbrukningen, vilket betyder att du kan ta fler bilder med det laddningsbara litiumjonbatteriet.

Utmärkelser

Produktspecifikation

Ta reda på mer om Canon IXUS 160, dess funktioner och vad den kan göra.

20.0MP_CCD

20 megapixlar

8x optical zoom with wide-angle

8x optisk zoom med vidvinkel

16x ZoomPlus

Zooma upp till 16x med hög kvalitet

Digic4 Plus

Kraftfull DIGIC-bearbetning

Auto mode with 32-scene detection

Automatisk funktion som kan identifiera 32 motiv

720p movies

720p-filmer

Optimises people shots

Bilder på människor optimeras

Instantly capture movies

Filma händelserna direkt

Eco Mode

Energibesparing för fler foton

Instant help

Snabbhjälp

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibel med Canon Connect Station

 • Digitalkamera IXUS 160

 • Handlovsrem WS-800 

 • Batteri NB-11L

 • Batteriladdare CB-2LFE 

 • Växelströmskabel 

 • Användarhandbokssats