Canon IXUS 165

IXUS 165

Enkel fotografering med fantastiska skarpa, detaljerade resultat varje gång med den här eleganta IXUS-kameran med 20 megapixels. Den är späckad med smarta funktioner och lätt nog att bära med sig överallt.

Fördelar

 • Snygg, enkel och ultratunn IXUS som är lätt att bära med sig
 • Föreviga de största ögonblicken – både nära och på avstånd
 • Fånga imponerande detaljer med 20 MP
 • Vackra bilder med enkel sikta och tryck-funktion med Smart Auto
 • Skarpa bilder och stadiga filmer med Intelligent IS

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon IXUS 165

Perfekta bilder med en fickformatskamera


Med IXUS 165 kan alla få snygga kvalitetsfoton och -filmer varje gång – och med ett snyggt, ultratunt format passar den perfekt i fickan eller väskan.

Fotografera långt och brett


Fånga varje ögonblick enkelt med ett flexibelt 28 mm vidvinkelobjektiv och 8x optisk zoom. Kom närmare avlägsna motiv med 8x optisk zoom eller ännu närmare utan att förlora i bildkvalitet med 16x ZoomPlus.

Utomordentliga detaljer för dina bästa minnen


Njut av bilder med fantastisk kvalitet och detaljer. Du kan vara flexibel när du komponerar och beskär dina foton eller skapa snygga utskrifter i affischformat tack vare 20 megapixels.

Vackra skarpa resultat varje gång


Du behöver inte oroa dig för att kameraskakningar ska förstöra dina bilder tack vare en intelligent optisk bildstabilisator. Kameran anpassar sig automatiskt och ger garanterat skarpa, detaljrika bilder och filmer – vad du än förevigar.

HD-filmer nära till hands


Det är lätt och enkelt att göra bra filmer. Med en enda knapptryckning kan du enkelt spela in utomordentliga HD-filmer (720p)– till och med i farten eller med full zoom.

Enastående bilder


Ta fantastiska foton eller spela in filmer med smidiga Smart Auto, som väljer de perfekta kamerainställningarna åt dig – oavsett motiv. Du behöver bara sikta och trycka. Använd hjälpknappen för snabb och lättbegriplig vägledning till hur du använder kameran och dess funktioner.

Bra bilder på människor


Ta bra bilder på dina vänner med ansiktsigenkänning. Den kan identifiera flera ansikten i en enda bild och se till att de förblir skarpa och att de får optimal ljusstyrka. Ansiktsigenkänning garanterar också att hudfärgerna blir naturliga, även vid ovanliga ljusförhållanden.

Få utlopp för din kreativitet


Experimentera och ha roligt med olika kreativa filter. Du kan återskapa effekten hos ett Fisheye-objektiv, göra att motiven i stillbilder eller filmer ser ut som modeller i miniatyr och mycket mer därtill.

Sätt din personliga prägel på dina bilder


Ta egna bilder med snabb och enkel kontroll över bildinställningarna, som till exempel ljusstyrka och färgintensitet. Förhandsgranska resultaten under komponeringen med Livejustering och visa dem för dina vänner på kamerans 6,8 cm LCD-skärm. Kombinera med en Canon Connect Station så kan du enkelt dela dina foton och filmer med övriga världen på sociala medier och i onlinealbum och titta på dem med vänner och familj på en HD-TV.

Eco Mode


Utmärkt för dagsutflykter. I Eco Mode minskar batteriförbrukningen, vilket betyder att du kan ta fler bilder med det laddningsbara litiumjonbatteriet.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon IXUS 165, dess funktioner och vad den kan göra.

20.0MP_CCD

20 megapixlar

8x optical zoom with wide-angle

8x optisk zoom med vidvinkel

16x ZoomPlus

Zooma upp till 16x med hög kvalitet

Steady shots in every situation

Stadiga bilder och filmer varje gång

Digic4 Plus

Kraftfull DIGIC-bearbetning

Auto mode with 32-scene detection

Automatisk funktion som kan identifiera 32 motiv

720p movies

720p-filmer

Optimises people shots

Bilder på människor optimeras

Instantly capture movies

Filma händelserna direkt

Eco Mode

Energibesparing för fler foton

Instant help

Snabbhjälp

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibel med Canon Connect Station

 • Digitalkamera IXUS 165

 • Handlovsrem WS-800 

 • Batteri NB-11L

 • Batteriladdare CB-2LFE 

 • Växelströmskabel 

 • Användarhandbokssats