PowerShot G3 X

Kraftfull fotografering och filmning med 25x zoom

Genom att kombinera flexibiliteten från ett 25x zoomobjektiv med den höga bildprestanda som du får av en sensor av 1,0-typ låter PowerShot G3 X dig ta bilder och spela in filmer med enastående kvalitet. Med ett stort urval av avancerade funktioner och kontroller kan du släppa loss din kreativa sida.

Premiär för PowerShot G3 X med Scott Bass

 PowerShot G3 X med Scott Bass Spela upp film

Hög sensorprestanda tillsammans med 25x superzoomobjektiv

Ett skarpt zoomobjektiv med 24 mm ultravidvinkel och en 1,0-typssensor ger dig möjligheten att fotografera alla motiv i detalj, både nära och på längre håll. Vare sig du tar stillbilder eller spelar in filmer kan du få vackra miljöer med fin bakgrundsoskärpa och skarpa bilder även i sämre ljus med PowerShot G3 X.

Utmärkt i svagt ljus

Njut av skarpa, tydliga bilder i alla situationer – även i svagt ljus – tack vare en kombination av en 20,2 MP CMOS-sensor av 1,0-typ och en DIGIC 6-processor.

Svagt_ljus

Förstklassig Canon-optik

Med 25x optisk zoom och en 9-bladig bländare är PowerShot G3 X perfekt för att fotografera landskap, porträtt med vacker bakgrundsoskärpa och små detaljer på håll.

0%

  Dra åt sidan för att zooma

  Skarp

  Skarpa bilder varje gång

  Du behöver inte oroa dig för att kameraskakningar ska förstöra dina bilder tack vare en intelligent optisk bildstabilisator. Kameran anpassar sig automatiskt och ger garanterat skarpa, detaljrika bilder och filmer även om du fotograferar med full zoom eller handhållet i svagt ljus. Plus att dina filmer blir kristallklara tack vare en 5-axels filmstabilisator.

  Skapa, anslut och dela enkelt

  Avancerade filmfunktioner för blivande filmskapare

  Skapa enastående filmer i Full HD med en av flera bildhastigheter och dra fördel av expertfunktioner som helmanuella kontroller, MF Peaking och HDMI live-utgång. Den avancerade 5-axlade dynamiska bildstabilisatorn ger stabila foton medan mångsidig ljudinspelning genom mikrofon- och hörlursuttag gör att du kan skapa filmer med högkvalitativt ljud.

  Uttryck din kreativitet med kontroller på expertnivå

  Det är du som har kontrollen tack vare den stora, högupplösta (1 620 000 bildpunkter), vinklingsbara LCD-pekskärmen och flera olika reglage och anpassningsalternativ. Allt för att du ska kunna vara kreativ. Använd Touch AF och få korrekt och jämnt fokus i filmer, och nå viktiga inställningar med den lättanvända objektivkontrollringen. Du får fler kreativa alternativ med RAW-filformat, inbyggt ND-filter och bulb-exponeringsläge.

  Ta foto som ett proffs i alla förhållanden

  Snabb autofokus och 5,9 b/s serietagning gör att du kan fånga ännu mer. För att få känslan av en systemkamera kan du också sätta fast en högupplöst elektronisk sökare. Ta din kreativitet ett steg längre och manipulera ljuset med Canon Speedlite-blixtar och -objektivfilter.

  Fånga ögonblicket

  Du kan enkelt ta den perfekta actionbilden med snabb serietagning med 5,9 b/s. Kameran fortsätter också att ta bilder med 5,9 b/s tills minneskortet är fullt – så du missar ingenting.

  0%

   Fortsätt fotografera i alla väderförhållanden

   Fånga snabba rörelser utan problem med snabb autofokus och serietagning med 5,9 b/s och fortsätt filma även om det börjar regna. Din kamera är skyddad tack vare att kamerahuset tål både damm och vattenstänk.

   PowerShot G3X

   PowerShot G3X

   Öka din kreativitet

   Bli ännu mer kreativ. Det finns ett stort urval av tillbehör, bl.a. en högupplöst elektronisk sökare och Speedlite-blixtar.

   Recensioner

   Specifikationer

   25x optisk zoom med ultravidvinkel

   25x optisk zoom med ultravidvinkel

   Ljusstarkt objektiv med superzoom<

   Ljusstarkt objektiv med superzoom

   Stor sensor för bra resultat

   Stor sensor för bra resultat

   20,2 megapixel CMOS

   20,2 megapixel CMOS

   Kraftfull DIGIC-bearbetning

   Fantastiska bilder i svagt ljus

   Kraftfull DIGIC-bearbetning

   Kraftfull DIGIC-bearbetning

   RAW med olika bildförhållanden

   RAW med olika bildförhållanden

   Smidig objektivring med manuell kontroll

   Smidig objektivring med manuell kontroll

   Bländare, slutare och ISO-kontroll för film

   Bländare, slutare och ISO-kontroll för film

   Bildhastighet i Full-HD, från 24p till 60p

   Bildhastighet i Full-HD, från 24p till 60p

   Dela och säkerhetskopiera bilder trådlöst

   Dela och säkerhetskopiera bilder trådlöst

   Damm- och vattenskyddad

   Damm- och vattenskyddad

   Visa den fullständiga specifikationen

   Hämta drivrutiner, programvara, firmware och handböcker

   Produktsupport

   Rekommenderat för dig

   Speedlite

   Tillbehör