Canon PowerShot G3 X

Kraftfull fotografering och filmning med 25x zoom

Genom att kombinera flexibiliteten från ett 25x zoomobjektiv med den höga bildprestanda som du får av en sensor av 1,0-typ låter PowerShot G3 X dig ta bilder och spela in filmer med enastående kvalitet. Med ett stort urval av avancerade funktioner och kontroller kan du släppa loss din kreativa sida.

Hög sensorprestanda tillsammans med 25x superzoomobjektiv

Ett skarpt zoomobjektiv med 24 mm ultravidvinkel och en 1,0-typssensor ger dig möjligheten att fotografera alla motiv i detalj, både nära och på längre håll. Vare sig du tar stillbilder eller spelar in filmer kan du få vackra miljöer med fin bakgrundsoskärpa och skarpa bilder även i sämre ljus med PowerShot G3 X.

Utmärkt i svagt ljus

Njut av skarpa, tydliga bilder i alla situationer – även i svagt ljus – tack vare en kombination av en 20,2 MP CMOS-sensor av 1,0-typ och en DIGIC 6-processor.

Skarpa bilder varje gång

Du behöver inte oroa dig för att kameraskakningar ska förstöra dina bilder tack vare en intelligent optisk bildstabilisator. Kameran anpassar sig automatiskt och ger garanterat skarpa, detaljrika bilder och filmer även om du fotograferar med full zoom eller handhållet i svagt ljus. Plus att dina filmer blir kristallklara tack vare en 5-axels filmstabilisator.

Skapa, anslut och dela enkelt

Enkelt att dela

Enkelt att dela

Det är enkelt att dela bilder och berättelser. Du kan enkelt överföra bilder och filmer till smartphones eller surfplattor genom att använda Wi-Fi och dynamisk NFC.

Fjärrstyrd fotografering

Enkel bildsäkerhetskopiering

Enkel bildsäkerhetskopiering

Säkerhetskopiera dina värdefulla, nya bilder i molnet trådlöst var du än är genom att använda bildsynkronisering, och synkronisera med datorn och smartphone.

Uttryck din kreativitet med kontroller på expertnivå

Det är du som har kontrollen tack vare den stora, högupplösta (1 620 000 bildpunkter), vinklingsbara LCD-pekskärmen och flera olika reglage och anpassningsalternativ. Allt för att du ska kunna vara kreativ. Använd Touch AF och få korrekt och jämnt fokus i filmer, och nå viktiga inställningar med den lättanvända objektivkontrollringen. Du får fler kreativa alternativ med RAW-filformat, inbyggt ND-filter och bulb-exponeringsläge.

Vridbar pekskärm

Enkel att anpassa

Full manual control

Expand your creative options with RAW file support, a built-in ND filter and BULB exposure mode, for controlled manual exposures.

Helmanuell kontroll

Ta foto som ett proffs i alla förhållanden

Snabb autofokus och 5,9 b/s serietagning gör att du kan fånga ännu mer. För att få känslan av en systemkamera kan du också sätta fast en högupplöst elektronisk sökare. Ta din kreativitet ett steg längre och manipulera ljuset med Canon Speedlite-blixtar och -objektivfilter.

Fånga ögonblicket

Du kan enkelt ta den perfekta actionbilden med snabb serietagning med 5,9 b/s. Kameran fortsätter också att ta bilder med 5,9 b/s tills minneskortet är fullt – så du missar ingenting.

Fortsätt fotografera i alla väderförhållanden

Fånga snabba rörelser utan problem med snabb autofokus och serietagning med 5,9 b/s och fortsätt filma även om det börjar regna. Din kamera är skyddad tack vare att kamerahuset tål både damm och vattenstänk.

Öka din kreativitet

Bli ännu mer kreativ. Det finns ett stort urval av tillbehör, bl.a. en högupplöst elektronisk sökare och Speedlite-blixtar.

Specifikationer

25x optisk zoom med ultravidvinkel

25x optisk zoom med ultravidvinkel

Ljusstarkt objektiv med superzoom<

Ljusstarkt objektiv med superzoom

Stor sensor för bra resultat

Stor sensor för bra resultat

20,2 megapixel CMOS

20,2 megapixel CMOS

Kraftfull DIGIC-bearbetning

Fantastiska bilder i svagt ljus

Kraftfull DIGIC-bearbetning

Kraftfull DIGIC-bearbetning

RAW med olika bildförhållanden

RAW med olika bildförhållanden

Smidig objektivring med manuell kontroll

Smidig objektivring med manuell kontroll

Bländare, slutare och ISO-kontroll för film

Bländare, slutare och ISO-kontroll för film

Bildhastighet i Full-HD, från 24p till 60p

Bildhastighet i Full-HD, från 24p till 60p

Dela och säkerhetskopiera bilder trådlöst

Dela och säkerhetskopiera bilder trådlöst

Damm- och vattenskyddad

Damm- och vattenskyddad

Visa den fullständiga specifikationen

Hämta drivrutiner, programvara, firmware och handböcker

Produktsupport

Något för dig

Wi-Fi

Upptäck mer om Canons kompakta Wi-Fi-kameror.

03

Registrera din produkt

Registrera din produkt och få tillgång till uppdateringar och support för dina Canon-produkter.

Come and See

Stories

Berättelser

Come and See

Techniques

Tekniker

Utforska här