EOS-1D X

EOS-1D X kombinerar hastighet med bildkvalitet för att skapa nästa generation av kamera för yrkesfotografer. Fullformatssensor på 18 megapixel med "Dual DIGIC 5+”-processorer sätter en ny standard, och med upp till 12 bilder per sekund går den ännu längre.

EOS-1D X

Fördelar

  • 18,1 megapixels CMOS-fullformatssensor
  • Upp till 12 b/s plus höghastighetsläge på 14 b/s
  • 100–51200 ISO, upp till H:204800
  • 61-punkters AF-system
  • RGB AE-mätsystem på 100 000 pixels
  • Filmer i Full HD 1080p
  • "Dual DIGIC 5+”-processorer
  • Clear View II LCD-skärm på 8,11 cm (3,2”) och 1 040 000 punkter
  • Ethernet-port

Detaljerade egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EOS-1D X

18,1 megapixels CMOS-fullformatssensor


En 18,1 megapixels CMOS-fullformatssensor från Canon ger otroliga prestanda och ger ytterst låga brusnivåer och högupplösta bilder även i mycket mörka förhållanden. Fullformatssensorn ger optimala resultat med vidvinkelobjektiv och ger dig bättre kontroll över skärpedjupet. Bildupplösningen överträffar den kvalitet som de större bildbyråerna kräver. Det gör kameran idealisk för stora utskrifter ända upp i A2-storlek, till och med efter beskärning.

Fotografering i superhöga hastigheter


Missa inte ett enda ögonblick tack vare serietagningen på upp till 12 b/s, vilket kan utökas till 14 b/s i läget för fotografering i superhöga hastigheter med kontinuerliga bildserier på upp till 180 JPEG-bilder (38 RAW).

Imponerande ISO-omfång


Ett brett ISO-omfång på 100 till 51200 – vilket kan utökas till ISO 204800 – innebär att fotograferingen kan pågå från de ljusaste förhållandena ända till nästan totalt mörker.

61-punkters AF-system


Tack vare ett 61-punkters AF-system med 41 högkänsliga korssensorer kan du snabbt och precist fokusera på snabbrörliga motiv, oavsett ljusförhållande. De 5 centrerade AF-punkterna är av typen dubbla korssensorer för ännu högre precision.

Konsekvent och exakt mätning


RGB AE-mätsystemet på 100 000 pixels med en egen DIGIC 4-processor mäter inte bara ljusstyrkan utan också färgerna, så att exponeringen blir exakt och ger naturliga resultat även i komplexa ljusförhållanden.

Filmer i Full HD


Spela in film i Full HD (1080p) med ett stort utbud inställbara kontroller, bland annat för exponering, bildhastighet, ljud och komprimeringskontroll. Spela upp film och bilder i High Definition via en HDMI-utgång.

"Dual DIGIC 5+”-processorer


Canons senaste generation av "Dual DIGIC 5+”-processorer ger den snabbaste och mest avancerade bildbehandlingen någonsin och en överlägsen bildkvalitet. 4 A/D-omvandlare och 14-bitars bildbehandling ger jämna färgövergångar och naturliga färger, samt avancerad brusreducering vid högre ISO-hastigheter.

Stor LCD-skärm med antireflex


En högupplöst 3,2-tums Clear View II LCD-skärm på 1 040 000 punkter gör det enkelt att granska bilder och video och få en korrekt återgivning. Den är extremt hållbar och har antireflexbehandlat, härdat glas som förhindrar reflektioner även i starkt solsken.

Ethernet-port


Med den inbyggda Ethernet-porten går det fort och lätt att överföra bilder direkt till en dator, eller via nätverk till kunder från liveevenemang.

Utmärkelser

Produktspecifikation

Ta reda på mer om Canon EOS-1D X, dess funktioner och vad den kan göra.

18.1 megapixel CMOS

18,1 megapixels CMOS

Large sensor for maximum control over depth of field

Stor sensor för maximal kontroll över skärpedjupet

High speed shooting

Snabb serietagning

Great low light shots

Fantastiska bilder i svagt ljus

Sharp images in all conditions

Skarpa bilder i alla förhållanden

Stunning 1080p movies

Fantastiska 1080p-filmscener

Powerful DIGIC processing

Kraftfull DIGIC-bearbetning

Create instant back up of images

Säkerhetskopiera bilderna direkt

Large bright screen for clear viewing

Lätt att se med stor ljusstark skärm

Keeping your sensor clean of dirt

Håller sensorn fri från smuts

Creativly combine images

Kombinera flera bilder till en enda bild

Widest selection of Lenses

Bredaste urvalet av objektiv

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, utbildning, produktinformation och nyhetsuppdateringar i den definitiva bevakningen för såväl professionella Canon-fotografer och -filmare som för avancerade entusiaster i hela världen.

Viktig uppdatering

EOS-1D X Support