EOS 6D

En 20,2-megapixels digital systemkamera med fullformatssensor och kompakt design. Perfekt för porträttfotografering och resor, med noggrann kontroll över skärpedjupet och möjlighet att använda en mängd olika EF-objektiv med vidvinkel.

Fördelar

  • 20,2 megapixels fullformatssensor
  • Robust och lätt konstruktion
  • Max ISO 25 600 (kan utökas till ISO 102 400)
  • 11-punkts-AF, känslig ned till -3EV
  • GPS* registrerar din plats
  • Wi-Fi**-filöverföring och -fjärrkontroll
  • Full HD-film

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EOS 6D

20,2 MP CMOS-fullformatssensor


Kärnan i EOS 6D utgörs av en 20-megapixels CMOS-fullformatssensor och en kraftfull DIGIC 5+-bildprocessor. Tillsammans ger de bilder som är fullspäckade med detaljer och skärpa. Färgerna återges korrekt medan färgövergångarna är mjuka och naturliga.

Fördelarna med fullformat


Ta vara på möjligheten att använda EF-objektiv med vidvinkel och upptäck nya sätt att ta landskaps-, interiör- och gatubilder. Fullformatssensorn ger extra kontroll över skärpedjupet, vilket är perfekt när du vill ge dina porträtt större genomslagskraft.

Utformad för resan


Tillräckligt lätt för att följa med dig överallt och tillräckligt robust för att klara alla prövningar vid resefotografering. Enkla kontroller och intuitiv ergonomi gör EOS 6D snabb och enkel att använda.

Kraftfulla prestanda i svagt ljus


När ljusförhållandena är dåliga får du ändå suveräna bilder med the EOS 6D. ISO-känsligheten sträcker sig från ISO 100 upp till ISO 25 600 (kan utökas till L:50, H1:51 200, H2:102 400) och det 11-punkters autofokussystemet är känsligt ned till -3EV. Ljuskänsligheten är så hög att du kan ta bilder i månljus.

Komponera bilder enkelt


Arbeta intuitivt med den ljusstarka fullformatssökaren i EOS 6D. En 1 040 000-punkters Clear View II LCD-skärm på 7,6 cm (3,0 tum) gör Live View-fotografering av stillbilder och inspelning av film i Full-HD till ett rent nöje.

Kreativa funktioner utformade för dig


Bevara detaljerna även i områden med starkt ljus och skuggor med HDR-läget i EOS 6D, och skapa kompositbilder med funktionen för flera exponeringar. ±5 stegs exponeringskompensation och ±3 stegs automatisk exponeringsvariation möjliggör flexibilitet och finjustering av exponeringen.

GPS spårar varje steg du tar


Inbyggd GPS fastställer din exakta plats och geotaggar varje bildfil med informationen. I GPS-loggningsläget registreras din rutt när du förflyttar dig, t.o.m. när kameran är avstängd.

Wi-Fi för oöverträffade anslutningsmöjligheter


Ta bilder på distans från andra vinklar: anslut och styr din EOS 6D via PC, Mac eller smartphone. Bilder kan överföras trådlöst och delas med släkt och vänner.

Full HD-film


Spela in film i Full-HD med en upplösning på 1080p, dra fördel av objektiv med stor bländaröppning och helmanuell kontroll.

*Användningen av GPS kan vara begränsad i vissa länder och regioner. Lagar och regelverk i landet eller området där utrustningen används måste åtföljas vid användning av GPS, inklusive eventuella restriktioner när det gäller användning av elektronisk utrustning.
**Wi-Fi-kapacitet varierar beroende på enhet och region

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EOS 6D, dess funktioner och vad den kan göra.

EOS Remote iOS / Android App

Fjärrstyr eller titta på bilder från din EOS 6D trådlöst med nya Canon EOS Remote appen som finns för iOS och Android smartphones eller surfplattor

EOS Remote