WFT-E8

Ge EOS-1D X Mark II fler anslutningsmöjligheter med den trådlösa filsändaren WFT-E8. WFT-E8 har en mängd ytterligare funktioner för att utnyttja EOS-1D X Mark II hela kapacitet. Snabbt trådlöst LAN tack vare kompatibilitet med IEEE 802.11ac, förbättrade alternativ för FTP-överföring och fjärrstyrd fotografering.

Fördelar

  • Snabbare dataöverföring – stöder IEEE 802.11ac
  • Secure File Transfer Protocol via FTP/FTPS
  • Fjärrstyrd fotografering och filminspelning i WFT Server-läge
  • Fjärrstyrd fotografering med smartphone/surfplatta med appen Canon Camera Connect
  • Koppla ihop upp till 10 kameror för fjärrstyrd fotografering på upp till 100 meters avstånd

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon WFT-E8

Överför bilder trådlöst


Med WFT-E8 kan du överföra data på upp till 150 meters avstånd i hög hastighet tack vare den nya standarden IEEE 802.11ac (5 Ghz-band). IEEE 802.11ac stöder snabbare överföring (omkring 2,5x snabbare) än IEEE 802.11n som finns i WFT-E6, med en teoretisk hastighet på ungefär 1 300 Mbps jämfört med 450 Mbps hos IEEE 802.11n.

Fjärrfotografering med en dator


Fotografer kan fjärransluta säkert till en FTP-server via FTPS (File Transfer Protocol med SSL/TLS) och fotografera och skicka bilder i realtid, vilket spar in på tiden det tar för att samla, organisera och ladda upp bilder till en server.

WFT Server


Du kan fotografera, granska och visa bilder eller filmer fjärrstyrt med WFT Server-alternativet i WFT-E8. WFT Server är en uppdatering av det som tidigare kallades HTTP-läge och ger full kontroll över EOS-1D X Mark II kamerainställningar – inklusive fokus, Live View, uppspelning av filmer och granskning av RAW-bilder. Du ser det kameran ser och kan justera inställningar på en dator, smartphone eller surfplatta.

Canon Camera Connect-appen


Anslut till en smartphone eller surfplatta med appen Canon Camera Connect för fjärrstyrd fotografering, granskning, gradering, överföring och delning av bilder när du behöver placera kameran utom räckhåll, exempelvis bakom målet på en fotbollsmatch eller ovanför en basketkorg. Med Camera Connect kan du även fotografera och överföra filmfiler i MP4-format i Full HD.

Länkad bildtagning


Koppla ihop upp till 10 slavkameror från en masterkamera med WFT-E8- eller WFT-E7-sändare för synkroniserad fotografering på upp till 100 meters avstånd. Klockan på de olika kamerorna synkroniseras så att du kan fotografera en exakt bildsekvens.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon WFT-E8, dess funktioner och vad den kan göra.