Canon Media Storage M80

Media Storage M80

M80 är en bärbar lagringsenhet på 80 GB för krävande stillbildsfotografer. Med sin högupplösta 3,7-tums LCD-skärm får du bildvisning av högsta kvalitet och ett slitstarkt utförande.

Fördelar

  • 80 GB hårddisk
  • 3,7-tums LCD-skärm med hög kvalitet
  • Byggd i magnesiumlegering
  • CF- och SD-kort med enkel back-up funktion
  • Automatisk dataverifiering under överföring
  • Bildspelsfunktion
  • Kompatibel med vanliga multimedieformat
  • Visning av Exif-data
  • Väska och stativ

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Media Storage M80

80 GB hårddisk med hög kapacitet


Med en rymlig inbyggd hårddisk på 30 GB har M80 plats för tusentals kvalitetsbilder i en lättburen enhet.

3,7-tums LCD-skärm med hög kvalitet och vidvinkel


LCD-skärmen på 3,7 tum ger överlägsen färgåtergivning, VGA-upplösning och ultrabred 1600 vinkel så att du kan visa dina foton in i minsta detalj.

Byggd i magnesiumlegering


M80 är tillverkad av en hållbar och lätt magnesiumlegering och är slitstark nog att följa med överallt. Väskan ger extra skydd och med hållaren kan du utnyttja funktionerna maximalt för multimedievisning.

CF- och SD-kort med enkel back-up funktion


Vare sig du väljer att spara dina bilder på SD eller CompactFlash blir dataöverföringen enkel tack vare de inbyggda kortplatserna. Du behöver bara sätta in minneskortet och trycka på en knapp för att informationen ska överföras till kamerans hårddisk, med en hastighet på över 4 Mbit/sek. Dataverifieringsfunktionen ser till att bilderna dupliceras utan att skadas.

Lösenordsskyddade bilder


Behåll dina privata bilder privata. Med lösenordsskyddet kan bara rätt personer se dina bilder.

Bildspelsfunktion med bakgrundsmusik


Med den inbyggda bildspelsfunktionen är det enkelt att titta på ett stort antal bilder. Du kan lägga till bakgrundsmusik och skapa effektiva presentationer av dina bilder, var du än befinner dig.

Stöd för flera format


M80 är inte bara en bildvisningsenhet. Den kan dessutom hantera de flesta vanliga ljud- och bildformat, bland annat JPEG, TIFF, MPEG 1, 2 och 4, MP3 och WAV. Med M80 kan du dessutom lagra dina bilder i Canons eget format D-SLR RAW - en perfekt lösning för fotografer som behöver lagra och förhandsgranska bilder på plats.

Detaljerad visning av EXIF-data


Du kan hämta omfattande EXIF-information om alla bilder, bland annat fotograferingsdatum och tid och kamerainställningar, genom en enkel knapptryckning.

Ljud-/bildutgång och PictBridge-anslutning


Med ljud- och bildutgångarna är det lätt att presentera dina bilder. Med en enkel anslutning kan du visa dina bilder och/eller ljud för fler. Du kan också välja att skriva ut dem direkt på en PictBridge-kompatibel skrivare via en enkel kabelanslutning. Inga datorer, inga problem. Bara snabb utskrift av dina bilder precis när du behöver dem.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Media Storage M80, dess funktioner och vad den kan göra.