Canon Speedlite 600EX-RT

Speedlite 600EX-RT

En kraftfull blixt för användning både på och av kameran. Inbyggd radiofjärrutlösning för kontroll på avstånd på upp till 30 m.

Fördelar

  • Radiofjärrutlösning med 30 m räckvidd
  • Upp till 15 enheter tillsammans
  • Integrerad optisk slav
  • Fjärrutlösning av kameran
  • Vinklingsbar och indirekt blixt med 20–200 mm zoomhuvud
  • Ledtal på 60 (m, ISO 100, på 200 mm)
  • Korrigeringsfilter för vitbalans
  • Snabb och tyst uppladdning

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Speedlite 600EX-RT

Radiofjärrutlösning på långt avstånd


Speedlite 600EX-RT har inbyggd radiofjärrutlösare så att du kan använda extern blixt på upp till 30 meters avstånd – även runt hörn. Med 15 frekvenskanaler är det bara att välja den med bäst mottagning på den plats där du fotograferar.

Multiblixt funktion


Du kan använda upp till 15 Speedlite 600EX-RT-enheter samtidigt och skapa dramatisk belysning. Passar perfekt när du fotograferar större motiv, interiörer och porträtt. Blixtaggregaten kan placeras i en av tre grupper (upp till fem när radiofjärrutlösning används), som kontrolleras var för sig eller tillsammans.

E-TTL II blixtautomatik


Vare sig du använder Speedlite 600EX-RT på kameran eller som externt aggregat ser Canons E-TTL II blixtautomatik till att du får rätt exponering varje gång.

Fjärrutlösning av kameran


Placera EOS-kameran på önskad plats och fjärrutlös den med Speedlite 600EX-RT på upp till 30 m avstånd. Utrusta bara kameran med en Speedlite ST-E3-RT-sändare för fjärrutlösning eller ett andra Speedlite 600EX-RT-blixtaggregat så kan du skapa dramatiska, alternativa perspektiv. Upp till 15 kameror kan utlösas samtidigt för synkroniserad fotografering.

Kreativa blixtlägen


Tack vare höghastighetsblixtsynkronisering fungerar Speedlite 600EX-RT vid alla slutartider – det perfekta alternativet när du behöver upplättningsblixt under soliga dagar. Eller varför inte prova på blixtsynkronisering med andra ridån eller stroboskopblixt för att skapa speciella ljuseffekter?

Snabb och kraftfull hantering


Med ledtalet 60 (ISO 100, m) ger Speedlite 600EX-RT tillräckligt mycket ljus för större områden, även när ljuset reflekterar mot väggar och tak. Snabb och tyst uppladdning på 0,1 sekund med fyra AA/LR6-batterier.

Vinklingsbar, indirekt blixt med zoomfunktioner


Rikta blixthuvudet på Speedlite 600EX-RT uppåt eller åt sidan om du vill reflektera ljus från väggar eller tak, så att ljuset blir mjukare vid exempelvis porträttfotografering. Ett zoomhuvud ser till att blixttäckningen stämmer med objektivet som används och på så sätt maximera blixtens effektivitet.

Professionella funktioner med intuitiv design


Speedlite 600EX-RT har samma vädertäta fogar som Canons EOS-1D X digitala systemkamera för yrkesfotografer, och en stor belyst LCD-punktmatrisdisplay för snabb och enkel hantering.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Speedlite 600EX-RT, dess funktioner och vad den kan göra.