Canon Speedlite 600EX II-RT

Speedlite 600EX II-RT

Speedlite 600EX II-RT är konstruerad för serietagning med hög hastighet och presterar även i de mest krävande situationer. Blixten kan användas separat eller fäst på kameran i blixtskon, något som ger flexibel och fullständig kontroll över ljussättningen.

Fördelar

 • Fotografera snabbare och under längre tid
 • Tillförlitlig prestanda både fäst på kameran och separat
 • Kreativ belysning separat från kameran och i valfri riktning med hjälp av trådlös radiosignalstyrning
 • Kraftfull prestanda, med ett ledtal på 60 (m, ISO100)
 • Lättanvänd, med intuitiva reglage och en informationsdisplay

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Speedlite 600EX II-RT

Fotografera snabbare och under längre tid


Speedlite 600EX II-RT kompromissar inte med prestandan och är en perfekt följeslagare till EOS-1D X Mark II. Avfyra upp till 50 % fler kontinuerliga blixtserier jämfört med Speedlite 600EX-RT, och utöka tiden med batteriet CP-E4N.

Tillförlitlig prestanda både fäst på kameran och separat


En förbättrad blixtalgoritm förhindrar överhettning, och Quick Flash innebär att Speedlite 600EX II-RT kan jobba trots att full uppladdning inte nåtts – så att du inte missar något unikt ögonblick. Ett vinklingsbart zoomhuvud ser till att blixtens täckning matchar objektivet som används, och gör att ljuset reflekteras från väggar och tak för ett mer naturligt resultat. Speedlite 600EX II-RT har skyddstätningar på samma nivå som EOS-1D X Mark II, så du kan fortsätta att fotografera även om vädret blir sämre.

En Bounce-adapter medföljer för mjukare belysning när du fotograferar porträtt, och färgade filter kan klämmas fast som hjälper till att balansera blixten med det omgivande ljuset.

Kreativ belysning separat från kameran och i valfri riktning


Simulera ljus som kommer från olika håll genom att placera Speedlite 600EX II-RT vid sidan av kameran. Utlös den på upp till 30 m avstånd via inbyggd radiosignalstyrning eller optisk kontroll och som tillval en trådlös utlösare, Speedlite-sändaren ST-E3-RT. Flera Speedlite 600EX II-RT kan användas tillsammans (individuellt eller i grupp) och kan kombineras med andra Canon-blixtar, som Speedlite 430EX III-RT.

Kraftfull prestanda, med ett ledtal på 60 (m, ISO100)


Speedlite 600EX II-RT har gott om kraft, så att du lugnt kan fortsätta med jobbet. Den är idealisk för ljussättning av stora utrymmen och för att reflektera ljuset mot väggar och tak, som ger ett mjukare, mer naturligt resultat. En Bounce-adapter medföljer som gör blixtljuset ännu mjukare. På bara 3,3 sekunder laddas enheten upp ljudlöst, och med batteriet CP-E4N som tillval förkortas uppladdningstiden ytterligare.

Lättanvänd, med intuitiva reglage och en informativ display


En anpassningsbar inställningsratt ger snabba justeringar när du arbetar under press, och med en snabbtitt ser du relevant fotograferingsinformation på den stora belysta displayen. Laddningsstatus för alla trådlösa blixtar i gruppen visas på displayen för den Speedlite 600EX II-RT som är master.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Speedlite 600EX II-RT, dess funktioner och vad den kan göra.

 • Speedlite 600EX II-RT
 • Bounce-adapter SBA-E3
 • Färgfilter SCF-E3OR1
 • Färgfilter SCF-E3OR2
 • Ministativ
 • Mjuk väska

Reviews

Click below to leave your review for the Speedlite 600EX II-RT